Na to se nejde dívat
A teď uvidíme jak se hrajou přesilovky😀
Jo tak se hrajou přesilovky 😐
par poslednich zapasu sem v podstate nevidel, ty presilovky, to je normalni takhle?
To zas je holomajzna z nasi strany
myslíte že děcka tež pujdou do kuřácké zony s plaskočym?
Neví někdo proč Siki nehraje?
Lurtzmaster Psali zranění
Tak jsem protrpěl první třetinu.
Ještě že jdu do práce a neuvidím to celé, na to se fakt nejde koukat, nechápu jak se ta hra muze takhle diametrálně změnit 😔
Nekoukam ale co to tady ctu tak asi o nic neprichazim. Psal jsem ze se borci vidi doma a venku uz to jen odbrusli a cus. Dneska vyhra zpozne prani protoze vary nas podle me prebrusli a utavi, mladi a rychlost je pro nas cizi slovo.
Já si nemůžu pomoct, ale ta atmosféra na mne působí jak někde na olympijských plaveckých závodech. 😂
dablazek něco jak školní turnaj ve florbale, kdy baby pištěly jak ščury 😃
Zatím se potvrzuje co jsem psal před zápasem. Hrajeme na 0:0. Zatím úspěšné zvládáme ubránit vlastní přesilovky což se nám moc nedařilo. Nechápu do jakých sraček se ten tým dostal. Cesta z toho bude velmi složitá.
„Motákovi by víc seděla tribuna než střídačka. Myslím, že by ho měli z HCO poslat na dovolenou – jednosměrná jízdenka, bez možnosti návratu.“
Kritik pojďme sepsat petici o odvolání Motáka a poslat to Peterkovi.
4 střely na branku :-)
Kritik V Budějkách jsme vyhráli s pěti střelama, dát 2 goly z jedné střely možná nevychází matematicky, ale zůstávám optimistou a budu fandit i když budou hrát v Łomnej na rybniku. Hlavně proto, že už možná příští sezonu
A je po zápase...
My už sedíme v autobuse směrem Třinec
Ten přístup je ještě horší než v Litvajzu
strašná neschopnost.... fakt jsme se vrátili tam, kde jsme byli loni
STRUM mě to přijde ještě horší
STRUM tak to už bylo jasné po tom 4 prohraném zápase, tam byla otázka jestli to vedení opět nechá tak, nechalo a teď už jen se tam vrátit ještě tabulkově, ale to půjde rychle