Se nedivím, že ta naše obrana vypadá tak jak vypadá, když místo bránění si tam Nedo masíruje bambulu
El_Draque jo na ledě myslíš, já mysles že říkáš že si masíruje kule
Jsem zvědavý, jak se Oceloví maniaci postaví k té krizi. Chtělo by to dát jasně najevo, že nám bije Ocelářská krev, ale takto to nejde. Hodně hráčů mají nějaké aktivity mino hokej, tak jim je to asi jedno. Peterek nikoho nevyhodí, což je chyba.
Pewo bude tak akorat ocelářská familia hej hej 😃
Něco se chystá: Zdéňa sundal bundu!
El_Draque jde se bít?😁
El_Draque Trenéři fasujou klubové bundy a slipy, tak už ji jde pomalu vrátit. Jen nevím, či ty slipy s tygřím pruhem půjdou vyprat, ale třeba je Holaňovi jen obrátí naruby
Kazdopadne... k nejakemu odvolavani trenera a tak jsem byl vzdycky zdrzenlivy a k Motakovi jsem se nikdy nevyjadroval. Naposled co jsem byl nasrany tak byl Kyhos a ten slavisticky nymand co mu delal Venca asistenta.
ale vytvorit rekord v prohrach v rade... to uz by se nad sebou Zdena mohl zamyslet a polozit to sam, ne?
Jak bylo řečeno v nějakém podcastu prohrát 7 krát v řadě je pro některé manšafty špatné ale u nás prohrát 7 je naprosto neakceptovatelné
Myslím, že Zdeněk končí...
Zkojek jeste vydrz 😃
Moták sám od sebe nepůjde od koryta. Ve Zlíně taky vyhodili trenéra. Já chci Holaňe a hned.
Dobrá práce Hudy a Oskar
Flynn dneska zaslouženě
ten Vrana na stridacce.... tvl tak kdyz ho to nebavi tak at ukonci karieru, ne?
Žerte led a litejte tam.
umyslny ofsajd?? 😲
je to tam, gratulace!
Prijdu zapnu to a vidim ze se snazi s tim neco udelat. Jako nechapu to podle toho co ctu tak hrali posledni 3 minuty asi, to si robi srandu nebo co? To fakt cekali ze to otoci za par minut?
Simon
ano hrali pouze tri minuty, bohužel, nebylo tam vubec nic.