Ja uz fakt nevim co s tim Danem, ja chapu ze v hokeji jsou emoce a strika to az z tebe, ale zrovna momentalne take vykyvy nepotrebujem a to je furt. Hodny strejda mu na to nic nerekne ani ho nezjebe jak by to udelal treba Venca.
Dobře Páťo. Tobě ten gól hodně přeji. Jen tak dále
Piskej konec
Hreho Roman Kubiesa - mladí draví rychlí nebezpeční Radost pohledět, jakto příjemná změna oproti těm dědkům (nic ve zlem legendám)
rejnok Presne taky chci o nich ted psat. Kubiesovi ten gol neskutecne preju a vsichni 3 hrajou nejlepe. Konecne neco pozitivniho.👍
rejnok + doplním - Kubiesa víc šanci než 22 a 20 dohromady za celý průběh sezony
Draveckému asi někdo přejel nože pilníkem, on se sotva drží na nohou.
3 lajna za me top az se vrati kovy a siki tak dravec by mel jit pryc a ruza 13 utocnik misto vrany ale to se asi nestane😆
dnešní zápas není měřítko,Olmík je moc slabý.
dave77 jsme tým s nejhorši formou takže je celkem odvaha řikat o někom jiném, že je slabý.... Olmik své tutovky už měl taky
Je zbytecne si nalhavat tady aby Ruza a Dravec uz s tim sekli. Protoze to nikdy nezmeni, ale bylo by to uplne jinak nechat takhle sestavu a jen vymenit Sikiho s Kovym za Dravce a Ruzu.
Dobrá třetina, hlavně se z toho nepo... a přidat ještě nějaký ten gól
Uz zaciname 20 minut zase brankt ze jsme tak pasivni? Tohle smrdi golem ty nase chyby a jejich tlak.
Daňo Daňo... no dneska jsme schopni to určitě ještě po... 😃
Palmis23 Doufám, že po tomto už na led dnes nepůjde.
Kdo tam sedíte za stříkačkou, řekněte pyty tomu strejdovi ať toho Dana dnes už posadí.
dablazek Zaklepejte tam na Motáka, ať jde do prdele s tou defenzivní taktikou. Nikoho to nebaví a absolutně to nefunguje.
Jestli takhle budem hrat i v nedeli tak to dostaneme bura😂
Karma za tu naši pasivitu... je mi líto Kácy... zbytek týmu na něho sere
Rikal jsem to. Misto jim dorvat tak jsme pasivni a nechavame to na Kacovi. Achjo fakt🤦♂️