Hokej jedna velka nuda, nudná Sparta, nudný Třinec až k pláči. Atmosféra pod bodem mrazu, atmosféra jak v divadle.
rejnok bohužel atmosféra fakt dneska byla za mě marná...
A mám ještě strach z jedné věci, že trenéři budou dnes spokojeni.
STRUM Na obhajobu v kotli zas plno lidí co umí jenom plácnout tleskátkem 3 X za třetinu.
Kdo to dnes viděl tak musí vědět že Motak musí okamžitě od kormidla. Důchodci dnes se dnes uplně zbytečně převlékali do výstroje. Jediné pozitivum je že se snad nikdo nezranil.
Kritik Kundrátek odstoupil ze zápasu. Nevím, jestli se ještě vrátil, ale myslím že ne.
Pewo vratil se
Atmosféru v hledišti dělají fanoušci. Diváci se přidají, když je hra bude bavit. Vzhledem k momentální formě nemůžeš čekat, že budeš mít husí kůži z perfektní atmosféry.
Tabulka je velmi vyrovnaná. Není důvod úplně panikařit, ale Moták již nám nemá co dát. Výměny se nedělají, na posilách se asi pro aktuální sezónu nemaká.
Koho a případně za koho byste měnili? Já Kundrátek a Marinčin za Tomáše Galvase a Merezhka a z útočníků Nestrašila a Ciencialu za Marka Kaluse a Kellyho Klímu.
Pewo Dravce za Kubiesu a Havrana za Sikoru.....
Hansen1 přesně tak
Hansen1 To víme všichni , že 20, 22 a 27 je legie zkázy letos a neměli by hrát, ale zásluhy jsou zásluhy.
Miloš Roman po zápase se Spartou: Musíme do toho dát větší energii hned od začátku a hrát celých šedesát minut. Musíme být důraznější. Já jen podotýkám, že to půjde těžko s hráči, kteří moc nebruslí a nejsou důrazní, ale hrají vyčkávánou, kterých máme v kádru požehnaně.
Pewo panu Romanovi ještě nedošlo,že s tímto složením mužstva zvýšit důraz moc dobře nejde🙂
Elmo Ti co byli na stadionu si nemůžou stěžovat na atmosféru když pro to nic neudělali. Já jsem tam max 2x za sezonu ale nechám tam hlasivky. 😉
Hansen1 to bych chtěl vidět ty chytroku.
Hansen1 Jako co mam tam lidi jebat po ušach čymu nefandi?
Hansen1 "atmosféra na stadionu je přímo úměrná předvede hře"
STRUM Dobře muviš a proto už go tam moš
Elmo Marne, do kotle by měli chodit lidi, kteří chcou fandit a nejdou jen po nejlevnějším lístku. Na druhou stranu, ti lidi si to zaplatí a nemusí nic, kdyby celou dobu chtěli stát otočení se zavřenýma očima, jsou to jejich prachy, jejich věc
Elmo jednou mi řekl jeden umamrany blb co seděl vedle mě co tu furt řvu... Říkal jsem mu že není v parku ale na hokeji. Ještě jsem byl za cypa co si to dovoluji tady fandit vedle něho. Jsou lidi co sedí a čekají na to až se začne dařit tak začne fandit taky a pak bude za nejlepšího fandů bo vyhráli ale potlačit fanděním hráče když prohrávají tak to už je pro ně pod úroveň.
czesio a jelikož 2 třetiny to byla bída, tak to byla bída v hledišti. Ve 3.tretine to ožilo.