Rys-z-Ard Za aktuální situace Daňo s Országem, a nejlépe už ode dneška
Rys-z-Ard Dvojice Orsagh Daňo.
Elmo VV prohlásil že nechce v týmu nikoho kdo s ním jako hráčem vyhrál mistrovský titul krom 27, potom někde ještě pronesl větu že max. věk hráče bude 35 let. Toto ní z moji hlavy ale od VV.
Kritik Třeba u me toto bylo jediné co mě u VV stvalo, že nedával šanci mladým a hrál i zápasech, kde nám o nic moc nešlo se staršími hráči z FM.
Szturc mě už taky sral ke konci. Ale tuším, když tak mě opravte, za VV se do Áčka dostali kovartici,majo,jasek,hreho,roman, a tolik se za jiného trenéra nepodařilo zapracovat.
czesio Hlavně Majo a dostával víc a víc prostoru a rostl hokejove rychle. Teď se bojím aby nám neutekl.
Marko Majo tu má silné kořeny nebude chtít odcházet ale já bych na jeho místě odešel zkusit zahraničí (pokud by byla nabidka) Včera se nedostal do sestavy a přitom poslední zapas zahrál slušně.
Marko a kde by šel,maximálně tak do PL či SK😃Straštně přeceňovaný hráč,směrem do obrany hoří jak papír.Letos nejhorší,i Zahradníček je lepší.
dave77 s tím, že je precenovany teda nesouhlasím, s formou to jo, ale po zranění kdy se máš pomalu rozehrát tě sekne další to pak je těžko něco uhrát.
dave77 Majo má letos odehrané 20 zápasu. 2x měl nohu v sadre a 1x ruku. Zkus se dostat do formy a hlavně být psychicky v pohodě.
Marko prostě není to můj typ beka,a nic na tom nemění že je to náš odchovanec.
Jak věříte v zítřejší vítězství? Kolik jste vsadili? nebo vsadite. Já to dal za 500 na Třinec.
Gumitek Věřit budu vždy, sázet asi nebudu 😅 ale podle rozumu sazkare je hratelný spíš Hradec. Půjdu si na stadion zakřičet a zafandit a uvidíme jak to dopadne. Kezby už Vrána nastoupil, jedna s posledních věcí co může mančaft otočit na lepší vlnu.
Marko Vrána pokud je aspoň z 90% fit by zítra měl nastoupit a zkusit tým nakopnout.
Gumitek Někteří nejsou v pohodě ani zdraví . ( Fans )😂
Gumitek nikdy se mi směrem dozadu nelíbil,respektuj můj názor,díky.
dave77 je to of bek. Škoda že nemůže hrát to svoje co předváděl v juniorce, teď je svazany betonovou taktikou.
dave77 respektuji názor každého i když mám na věc jiný názor.
Gumitek nápodobně🙂
Tak dnes klíčový zapas v boji o 4 místo, prohra by vzhledem k losů znamenala pád do předkola, výhra budeme bojovat dále. Jsem zvědav na dnešní počet diváků.
Ales_36 Já jsem zvědav, na počet fandicich diváků. 😁