Mira Kolik nas to tu roky píše a jakou čočku jsme za to dostavali a i dnes dostavame, ale je super že uz spousta lidi tady sundala tyruzove bryle a vidi že na lavicce stoji netrener a loutka v jedne osobe, za 4roky nic nevymyslel a nic tymu nedal
LoPa Určitě lepší vidět na střídačce, Holaně než Motáka.
Ta 3 lajna, Daňo asi za trest ale to jsem zvedav teda…🫣
Simon dano byl ve stredu uplne plonkovy
Simon spíš co dělá Ondra v první lajně.... Tady se ukazuje že kádr je nedostačující, že hrajou všichni ať mají nebo nemají formu, taky se ukazuje že celý projekt FM je na dvě věci, nebo žeby se hodný strejda bál stavět někoho z FM :-)
Spaleny byli vseci plonkovi az na Kacetla😁
Spaleny Jo ale uprimne krome rekl bych Galviho,Romana jeste mozna i Koch a Flynnak nejaka snaha. Jinak vsichni otres a na golmany se nemuzem vymlouvat,pochytaji nemozne s nasi hrou v obranem pasmu muzem byt radi ze nedostavame 4+ vice golu.
Vidím sestavu a chce se mi sednout do auta zase o něco míň. Furt dokola to samé. 3 lajny zabité.
Speciální vysmáté dresy..... doufám že fanouškům to taky vykouzlí usměv dneska. 🤔
Kritik Cokoliv v tomto smyslu je v pořádku, jinak já tomu trénovaní moc nerozumím, tak ta jména asi OK, v momentální stavu je skoro všechno lepší než setrvalý stav, je-li zapříčiněn trenérem.
Cheban Opravdu myslím naší výhru, dneska. Jak píše Simon: Dneska cekam neco takeho ze se udela dobry zapas na oko poplacame si po zadech v rozhovoru se pochvalime a jakoby se nic nestalo Asi tak to vidím i já.
Kritik Je mi jasný jaks to myslel.
Hansen1 Ja nevim mi nesedi ty obranne dvojce. Proc nemicha kreativniho a bijce k sobe ale dava typologicky stejne do dvojky
Flynn musí hrát s Myšákem. Dříve nebo později se k tomu zase vrátí.
Vrána je asi v Africe co? Jinak to, jak se kurvuje vochozech před zapasem na kapitána, to jsem ještě nezažil. 🫢
dablazek V Africe byly asi všichni ve středu.... doufám že se už vrátili. 🤔
To je začátek 🙂 zase nam dá gól někdo, kdo doposud neměl nic
Palmis23 To je klasika, vzdycky nekomu otevirame goly nebo nekoho marneho dostanem do formy.
Mazancuv gol. A zase Marincin na lede…