Savo?
První dobrá vlaštovka, nedostali jsme gól v přesilovce a dokonce tam byla jedna propagační střela!!!
Jinak všimněte si jedné věci. My jsme pravidelně 3 za soupeřovou bránou. Když ztratíme puk tak jsou úplně mimo hru a soupeř jede precisleni 🤔 to je prostě systémová chyba která se opakuje
Mira Myslitel to asi vidí jinak.
Ja nastesti nejsem doma, byl jsem se kouknout na trhy a vidim jak to zatim hrajou. No jeste ze to nevidim.
Hlavně při přesilovkách Myslitel asi naordinoval - hlavně všichni na mantinel, střílet nebo spíše nahazovat od modré a nedejbože aby šel někdo před bránu a clonil brankářovi. To se přece nedělá!
Kritik s tím "myslitelem" se to evidentně chytlo 😀
Doufám, že mongoli z kotle i teď řvou doma TO JE ONO... čest výjimkám bez růžových brýlí..
Mira JJ. To je výstižné. Jsme asi první tým na světě co místo trenéra angažoval Myslitele. Už 4 roky vymyšli a zatím nic nevymyslel a nic nevymysli.
Vanocni darek😆
Mě fascinuje, jak vždycky při záběru na naší střídačku Moták prostě chodí tam a zpátky 😀 někdo by mu měl počítat kroky
Likop3492 stojí jak v koščele při zpovědnici... Rynce před sebou a stojí tako buła
Likop3492 O těch krocích jsem minulý zápas říkal žen, že mu asi chybí tak to během zápasu dohání 😁. Jinak výkon plynule navazující. Opět nepřipraveni na začátek zápasu.
Kritik tak jeho nejvíc geniální tah byl si sundat před třetinou bundu a věřit, že to pomůže
Likop3492 ještě že ne galaty
Dobré Hreho !!! Takhle se bojuje za třinecký dres
Aspoň ten Hreho to trošku rozviřil.
Goool
Piskej konec
Myšák 🥳