Martin007 nic se neděje, je to jasné — typická vánoční krize 😆
Kromě prodloužení smluv hráčům za zenitem se stále více jeví chybou i “C” pro 27. Toho mají ti, co je vyloženě nesere, úplně na háku a to se ještě asi sám nominuje do většiny herních situací. Za mně by měl kromě odchodu Motáka, odevzdat Růža céčko Nestymu
El_Draque jak,muze byt kapitan nekdo koho ma plne zuby 90% mužstva.
APW 26 v Pardubicích
Elmo Však jsem to psal 🙂
APW Psal si ale 27.
Simon Ano. 27. tj. den po zápase v Pardubicích, můžeme být devátí/desátí. Ještě někdo to nepochopil? 🤔
Moták už nemá ani koule vysvětlovat ten zmar, ale ten druhý pajac Raszka to řekl přesně v jeho stylu - byla tam bojovnost, tempo, ale ... Taky chodí na jiné zápasy. Ten by taky nejlépe udělal, kdyby zase vypadnul někam do Havířova.
Mě se nechce ani nic psát. Snad jen Moták VEN! 🙈🤢
Čím déle budeme trpěliví v tím větších sračkách budeme.
dneska jedina pochvala hrehovi za tu bitku... po tom vsem.. se konecne nekdo nebal poprat
Změna musí přijít. Na co čekají? I kdyby tam měli dát toho Holaně do konce sezóny..
Já tomu taky nerozumím co se děje a nechápu ten klid tady v Třinci ta tabulka kterou tady někdo dával musí být jasné měřítko… máš jit do tlaku a hraješ v 6ti… nedáš gól v budejovich.. nechápu to
Mirpex jedno s druhým, bek vyváží k červené a musí mu být jasné, že se jde střídat a on to bekhendem jebne k naší střídačce, kde stojí 8 hráčů na ledě 🤦🏻♂️ nefunguje ani základ
MOTAK VEN, nic jiného k posledním zápasům nejde napsat.
Na zapas pripravuje mancaft trener, za vykon nese odpovědnost trener, hrac muze hrat jakkoliv ale vzdycky bude mit tu zodpovednost trener. Honzo a Jano, na co jeste cekate??
Simon no trener byl k dispozici loni v rijnu. Ted uz nam zbyva se preorientovat na fandeni v slezske lize kulicek..
Nejlepší obranná dvojice na ledě je Musil Nedo spolu to víš že útočit nebudeš proste
Co tady furt řvete do piče. Jste tu všichni 20 let jako by jste neviděli stejný maras jako každý rok. Neskutečné tvl. ,🫣
Tu zas je narigane 🤔 jeste ze to nesleduju. Je to fakt taka tragedyja? Uz z tego scislo aj dejva, bo tu nic niepisze?🙃
mrfederer tak to nekometuj když to nesleduješ. ☝️😉