Mira Musí odejít hned, ne až po sezóně. Kdo se má pořád dívat na tu hru, bez hlavy a paty.
Mira a ted si predstav, ze by se to opakovalo. Tak ti Peterek a spol rekne, ze trenera mistrovskeho tymu se neodvolava a Zdenda je dobry trener myslitel, ktery vyhral uz ... tituly. Takze ted co je lepsi, at sezona dopadne uspesne nebo radeji mega pruserem 🤔
mrfederer Hlavně ať se na to dá dívat, ať se lidi těší na hokej. Ať vidíme že trenér žije, a ne že tam pochoduje mrtvola.
mrfederer raději ať odejde, na to se už roky nejde koukat, a posledni 2 roky to je magasavo
mrfederer hotová sofiina volba :-)
Btw. Po včerejším zápas žádný rozhovor s hráčem. Borci si to odklouzali a hurá na předvánoční pohodu 🥳
APW Však jsme Třinecká familia😁 proč bychom se měli bavit o nepříjemných tématech.
APW Osobně moc nevěřím, že Vožuch v této sezoně dorazí. Má děti ve škole a pokud ho Zug vyloženě nevyhodí tak tam podle mě zůstane i za cenu, že občas bude mimo sestavu.
Mira diky tomu zazraku sme ted posledni dve sezony tam kde jsmea kdyby ho byvali odvolali v pruvehu te prvni sezony pri prvnim Motak Ven tak bych se nedivil kdyby ta sezona dopadla stejne. 😛 Fakt by mne zajimalo cim to bylo, ze se v te nasi bidove snure na ty naszapasy dalo zase po dlouhe dobe divat a clovek se na ty zapasy tesil.
mrkev no musíme vzít v úvahu, že kombo s Orzsagem mohl být ten klíč. Bez Orzsága se v plné nahotě ukazuje myslitelova nemohoucnost 💁
Mira Tak kua proč ho tu brali, toho myslitele? Asi proto aby nic nevymyslel a udrzoval VV styl, ale ten se uz loni rozpadal a melo se myslitele vypakovat.
czesio to se mě neptej :-)
Myslitel nemyslitel po sezóně musí pryč, teď si myslím, že Peterek nic neudělá(bohužel) a pokud veteráni skončí tak s Vozuchem prodloužit smlouvu a nasypat mu a to samé Straňas pokud by se náhodou vracel zpátky do extraligy. Vidíte VV Zdráhalovi se nedařilo už je pryč a je tam Švéd.
Ales_36 Ber to jako vánoční přání 🥳
Čekat do konce ledna na Voženílka nebo na nějakou posilu by bylo pozdě...my potřebujeme nasbírat nejvíc bodů do olympiády...o Motákovi se nebudu bavit...ale rozhodně potřebujeme oživit útok... dát tam nějakou jiskru... pamatuji první mistrovskou sezónu Varadi...do prosince to taky nebylo nic s medem... Werk arénou i znělo Varaďa ven,ale pak přišel Werek a totálně to chytlo jiskru... přes Vánoce jsme hráli Spengler Cup a od ledna jsme byli ve formě, která trvala až do zlatého gólu Vládi Rotha proti Liberci.
Peta JJ každou sezónu je takový humus. Už jsem vychladl po včerejšku ale takhle jsem nebyl dlouho nasrany.... Vožuch bude ten impuls a doufám že do konce ledna. 🤔☝️
Vozuch nepřijde tuto sezónu na 100 procent. Největší problém v naší hře je taky ta vyčkávaná na vlastní půlce, kdy bez forchekingu těžko vybojujeme puk a dostaneme se do šancí. My musíme konečně trochu změnit styl hry na více ofenzivní pojetí, protože útočníky máme technicky zdatné, ale fyzicky ne a obrana je přesný opak.
Naše vedení by se mělo taky zamyslet, že pokud se někomu dlouhodobě nedaří, tak je třeba s tím něco dělat. Činel, O. Kovařčík, Důchodci, Kundrc, Marin by tu neměli být, hrají dlouhodobě mizerný hokej, který není hoden týmu na špičce ligy.
Pewo Ondra tady rozhodně patří. U Činela je to složitější čekali jsme všichni více. On to toho je schopen, ale je to třeba z něho dostat. O důchodcích je zbytečné se bavit.
Ales_36 Ondra je uz x roku mimo hru, ten tu nic neprinese a ani se nezlepsi, je to jen baletka na lede, stin sveho brachy ktery je taky uplne mimo misu.
Ales_36 činel po příchodu zahrál 5 západu a od té doby je nulový.
Kritik Jo a proto ho trenér repre bere na srazy, ale ten taky hokeji vlastně nerozumí 🙈.