Já myslel že na Karpentnej zdechnyl kuň, a on zdechnyl i tu.
MaKal To je jen ticho před bouři…
Pardubice nemají dneska nejsilnější útok, navíc jim vedle Soba vypomůže Tourigny. Jak to dnes tipujete? Pokud dáme 1. gól tak bych viděl šanci zvítězit, jinak tipuji 3:1 pro Pardubice.
Pewo 4:0 pokud budem pokracovat v nastolenem trendu posledních 12 zápasu.
Kazdy bod zlaty dnes, aspon nejaka snaha dneska. Hlavne az to neni takova bida ze prohrajem velkym rozdilem.
Zázraky se nedějí, nejpozději po první třetině bude po zápase...
TomTom Jsem fakt zvědavý co dnes bude, nebo nebude.
TomTom ty nejsi fanoušek Třince...zpamatuj se!! To už je extrém to mamraní...je 26.12. užívám volno a jdu si zafandit !!!
Co dnes vymyslí Myslitel?
Kritik Vymyslel to stejne jak posledních xxx sezón a to, VELKÉ KULOVÉ
Peta no bylo by krásné kdyby jsme dneska vyhráli a ty by ses mi mohl vysmát...ale realita se odvíjí na ledě a synci bohužel do puntíku můj příspěvek podepsali...
No dneska jsem k tomu zápasu nějaký skeptický. Nicméně, nechme se překvapit.
STRUM bez šance, od začátku zápasu jde vidět, že poslední dny (i před Vánocema) nic moc nedělali a netrénovali... myslím, že to volno 23, bylo pro nás spíš na škodu
Takže dneska hotovo 😀
No očy bolum... Will se tam může opalovat...
A je vymalovano
do dupy s celym myslitelem
Hlavně klídek a důvěra, nic se neděje, vše je v naprostém pořádku.
Ja to dneska nezapl a nehodlam to ani zapinat. Nechci si kazit svatky a naladu. Jen koukam na strely a tady komenty, no asi jsem rad ze nekoukam.
Simon Smutné, jsem doma a raději se dívám v televizi na jiným program. Vůbec nemám chuť si to zapnout 😐. V neděli jdu, ale dnes mi to je tak nějak jedno jak to dopadne. Mazec...
ružička jeden 2 na jednoho a zeberou mu puk jak kajsi na rybniku... legendo, jdi už do háje,
Strely na branku mluvi za vse