Konečně se Činel propadá sestavou. Roman, Hreho a Růžička konečně, jak jsem psal před pár týdny opět spolu, v zápase s Kladnem jim to celkem šlapalo.
Dano zraneny nebo posazeny? Jinak Havran nevim no dlouho nehral takze sem zvedavy
Ale nejvic se mi libila stejne lajna Nesty Flynnak a Mysak tem to slapalo
Daňo odehraje 1 dobrý zápas a zase je mimo (nemoc) 🫣
Roman s Hrehem po “zasluze” a dobre odehranem zapasu poslani do 3 lajny k Ruzovi.😆
Simon nejhorší na tom je, že ti dva jsou jako jediní schopni to kopyto utáhnout.
Tak dneska hrajeme na 2 lajny? 3 lajna s růženkou je zcela znehodnocena a ke 4 lajně se nemá cenu vyjadřovat. Na druhou stranu není koho stavět, kádr je velmi uzký.
Dneska mam zase cas se podivat, ale idealne bych si k tomu zase predplatil OnePlay, neb vecer bych rad zkouknul i Villlu na Arsenalu, jenom nevim jestli je to dobrej napad, spatnej napad, nebo jakej je to napad?🙈
mrkev V klidu 🙂
Miloš a Hreho musia vzdy vyfasovať nejakú gulu u nohy ...
Být vámi, tak se spis modlím, aby se na led moc nedostal 4. útok. To je lahůdka 😁
APW woe, Havran spocnul, to bude hattrick a Vlado dalsi 2.
Jinak mě normálně natáhlo když jsem viděl tu sestavu. Ještě korunovanou Kochem na sedmém bekovi. Ta zla noční můra nikdy neskončí...
otřesná sestava.
Jak byste to sestavili Vy?
Dnes mam tuseni, ze Koch da fika v kurzu 15
Muj tlak pri PP je taky aby me odvezli na Sosnu. 🤮🤮🤮🤮
Simon vtipny jak sme dycky prskali, ze na presilovky chodi jako prvni Ruzova formace a ze tam ma jit Hudacek. Tak uz vime proc tam chodila prvni Ruzova petka :-D
Jsme zas prestali hrat :/
Mno...a ani to dlouho netrvalo. Poslednich 5 minut na lede jen brnel