Ja myslel prvne podkopnuti. Ale spis sekera nekde na lytko.
Máme nejtrapnější přesilovky z ligy. Je to k zblití, exoti nejsou schopni vystřelit ani jednou na branku. Dnes tam není nikdo, kdo by podal výkon hoden ani Maxa ligy.
El_Draque Abychom mohli vystřelit, museli bychom se nejdříve dostat do pásma 😁 Po výkonu s Varama jsem čekal, že teda po holili, jak to má vypadat, ale evidentně ne.
Kopyta neskutečné.. ach joo
STRUM To jo.... po 5 výherních zápasech a to že jsme na 3 místě je neskutečná ostuda. Taky bych blil. 🖕😂😂😂
Ten dnešní výkon nemá extraligové parametry. To bylo opravdu velmi špatné.
Žabka nemůže být hlavní trenér, Petrovko hledej trenéra pořádného, 6 zápasu a na 5 se nedalo dívat k tomu naše přesilovky že kterými si absolutně trenér očividně neví rady..
Jsem si udělal večeři, a pustil jsem si 3 třetinu, abych aspoň něco viděl. No, už dlouho mi tak nechutnala jak dnes, skoro jsem se poblil, né z večeře, ale z naší hry. V neděli raději nebudu obědvat, abych náhodou na stadionu nehodil šavli.
Kritik Nejlepší je všechno dopředu odsoudit. Jsi bezva fanoušek 😂😂😂🖕
Kritik Kritika máš v logu... je už o tom že všechno je v prdeli. Znám tě spoustu let a meleš ty stejné hovna i když bylo 5 titulu po sobě. Jsi nenormální. Jsi odsoudil už i nedělní zápas. Jsi věčně kritizující blázen. Sory ale nejsi fanda ale Kritik a bez věčného kritizování ti to tady nejde.. 😝🖕😂
Jeste ze jsem dnes nejel a ani se nedival jak to ctu😆
Hansen1 o čem to tu meleš?
Hansen1 Po dobrém se chválí, po špatném a odfláknutém výkonu opravdu ne.
Co si budem? Je to smutné.
Ales_36 máš pravdu ale dotyčný už odpískal i nedělní zápas.... 🫣😂
Jako chapu ze nemuzem vyhravat furt, radsi prohra dnes nez v nedeli. Ale prislo mi to jak by meli vsazene nebo nevim jestli tak ted radi ty virozy. Tezko rict ale prijde mi to az moc okate ze proti Varum odehrajem skvely zapas a dneska take nic. Za me mel chytat Kaca hned, nerikam ze Mazi muze za vysledek ale z ohledem prichodu play off potrebujem pravidelnou rotaci v brankovisti.
Hansen1 mě tě je líto, ty nerozeznáš dobrý výkon od špatného, ono to ani nejde když přes tý růžové brýle nevidíš ani na obrazuvku pc, to už nemluvím o tom že jsi za těch x roku co mě neznáš neviděl viděl max. 3-4 zápasy na živo. A ty tu budeš vykladát něco o tom jak tým hraje atd.....fakt nemel už ty sračky.......hráli dnes mizerně, a bylo to otřesné, tak jen idiot může tvrdit opak. Amen.
Hansen1 měl bys přestat chlastat
Hokej strasny...holt tem nasim primadonam ta kosa v plecharne nevonela.
Sudi taky jak z jine galaxie...velmi spatny vykon, skoro jako ten nas.
Spaleny Niečo k tým arbitrom : A.Jeřábek nám pískal 6 zápasov - 5x prehra ! Ondráček - 6 zápasov 4 x prehra ... Ešte kôli poriadku - Mejzlík - 4 zápasy 4 prehry najviac je nám "naklonený" R.Šír 8 zápasov - 1 prehra ...
Svarak 8/10, klobasa 6/10, nas vykon 2/10, pocirova teplota v hale -2 😄 Jedine pozitivum na dnesku je to, ze lehce vyhodis 2 borce na tribunu a hodis tam v nedeli Sikyho s Kubiesou. Kdybychom popate v rade vyhrali, tak by do toho beztak nechtel sahat. Do brany Kacu, na tribunu Vrana/Dravec?
polda ..po šesté si chcel napísať ...