Tady neni o cem....na nas roster pribudou dva vyrazni hraci ms20, jedni z nejlepsich co v tom tymu byli...oba produktivni..... navic odchovanci (zdravim do Zlina).
Proste musi hrat....wir haben keine alternative
Simon nejslabsi clanek je dlouhodobe Ruzena, neni v nasi hre vubec zadnym prinosem, spise naopak. I ten Dravec je mnohem uzitecnejsi aspon na oslabeni. Takze jednoznacna volba Ruzena s Havranem tribuna. Na to ale nikdo u nas nema koule.
mrfederer Jo musím souhlasit, jsem fakt zvědavý na dnešní sestavu a výkon.
mrfederer Tak to by bylo krásné, ale dopadlo to dle očekávání. Na tribuně by měli být Havran a Dravec.
Ale aspoň, že Siki i Jesa v sestavě 👍
APW Tak aspoň, že hrají. Prostě posadit Ružu je zatím nemožné.
Ales_36 Ten by se musel posadit sám.
Myslím že všichni tři veteráni už na to fyzicky nemají a když už mají dva sedět na tribuně tak Dravec a Havran. Růža ještě dokáže vymyslet nějakou dobrou přihrávku. Můj názor.
Hansen1 jo akorát tak namazat soupeři do samostatného úniku😀
Pewo Kubiesa by měl být v áčku už do konce sezóny (pokud Frýdek nebude potřebovat extrémně zachránit). Původně ho chtěli hodit do FM a na příští rok mu dát lepší smlouvu a IT v áčku, ale tým ho chtěl už teď.
Doufám, že dneska předvedou vykon jako proti Varum, že se Daňo bude kočkovat s Chlapikem a že Polok v sektoru neukaže zase penis a bude řvat jen, jebač Sparteee 😃
Avenged15 tyn polok v kłobuczku? 😃 to je tež solidní vitamín 😃
STRUM No jasně 😃 Koupí pivo a my ho mame pod nohama z 8/10 zapasu 😂
Avenged15 on už je tež ale takový stoletý Spejbl ne? 😃
STRUM Ty ani ne, ale jedou ty svoje samohuny 😃
Na dnešní sestavu jsem velmi zvědavý 🤔 a taky jsem zvědavý zda budeme hrát už od 15h vzhledem k tomu jak to vypadá venku 🙈 nevíte zda Sparta přijela už včera nebo jedou až dnes?
Mira Sparta na místě 😃
Mira už včera byli ve Vitality
Kubiesa a Sikora ve 4. lajně s Kurym
Likop3492 snad budou mít ale pěkný ice time.. i když těžce pochybuji, že jim dá prostor v přesilovce, tam musí být naše legenda
Likop3492 A Dravec nakonec 13. útočník.
Káca po dlouhé době od začátku v bráně, tak uvidíme.
Jsem spis zvedavy na Kacu dneska…😬 Ale zas chyta po dlouhe dobe proti oblibene Sparte.
Simon Jsem to rikal ze mam strach z neho. Krasne vypracovane vedeni 2:0 je pryc kvuli dvoum zbytecnym golum.👍