dave77 Mluvili ze ma podepsano v jinem klubu ale vedeni Bolky to dal nechce specifikovat. Jde k nam.🙂
Simon díky moc za info👍
Simon byl tam asi faul od Nestyho...
Hostak naprosta PICA
Je krasne videt jak Dano lezi kazdemu v zaludku, ted to udelal skvele, nic nedelal a vsichni se z nehi mohli posrat.
Onďáááás..... 💪
Ja na brachu #2. Kovy to vymetl naprosto neskutecne. Pekna prihra i od Galviho. Luxus souhra panove.👍
Zázrak využitá přesilovka. Super Ondra
Mira Tak mi dokaž, kde jsem napsal, že byl Liberec ve 3.třetině lepší a pak mě klidně pošli kam chceš...
Kurovdky Cinel Siky pekny tlak ale chce to promenovat sance😁
Ted se ukazuje ze ten ruza proste musi sedet, Romanovi s hrehem vubec nepomaha, Kvuli tomu sedi Kubiesa který s těma dvěma hrál parádní hokej Achjo
Zatím náš parádní výkon. Až na první minuty se mi hra velmi líbí. Je vidět pohyb a napadání.
Vykon skvely, jen me nenechava klidnym ze to je furt o gol. Zaslouzime si vest o 2-3 goly, hrajem skvele.👍
Dej tam zpět toho Kubiesu.
Diky.
APW Je třeba posadit Ružu, už zádě druhý zápas za sebou se nepotkal s pukem je mi líto Roman s Hrehem.
Tak Záruba říkal, že Růžička za celou sezónu 2 hity. To mu asi připsali, aby nebyl na 0.
Oproti Liberci i zlepseni na vhazovani, skoro 70%. Nejvic me dokaze nasrat ze mame presilovku a 1 vhazovani v ut. pasmu hned vzdycky snad pohrajem.
Hoši chci se zastat Růži... dře, maká...i teď ve studiu Antoš ho chválil, že se vrátil a nepřestal bruslit a získali jsme puk... Na konci druhé třetiny kdyby Hreho nebyl dřevák tak jdou s Růžou dva na jednoho...
Peta Najdu ti v zápase 20 akcí, kdy svým přístupem udělal chybu. Btw. Být tam v té akci, kdy to Antoš ukazoval někdo jiný třeba Daňo, tak se nenechá tak obhodit a udrželi bysme pásmo.
Ruza ven, Kubiesa na led