To je mač
Kundrátek minule -4, teď zase u dvou gólu.
Hostak to řekl přesně. Panika v obraně 🤦♂️
tak dneska pri mb stoji stestena
Kundrátek je na -18b!T je na okamžitý vyhazov,to si hráč s jeho platem nemůže dovolit!
Uz jsem doufal ze to udrzime, ne totalni chaos pred brankou nevim co tam Musil s Kundrcem delali. Cely zapas jsme lepsi a i tak zatim remiza. To je uz fakt nestesti…
Synci je mi jedno jak ale urvete ten druhy bod, mely to byt zaslouene 3 ale aspon ty 2 kdyz uz nic.🙏
S takovým mančaftem nebrat z Boleslavi 3 body je trapas, tady mělo být hotovo po 2 třetině a jen dohrávat. Jasně se ukazuje že žabka nemůže být hlavní, nic se nezměnilo... teď ještě rupnem v prodloužení a bude 😃
TomTom ty jsi piča
Peta smaž to jinak můžeš do chlivku
Peta těší mě TomTom 😃
Peta Vsak ma pravdu. Hrajem cely zapas lepe, Bolka totalne marna nic krome zbytecnych nasich chyb. Predtim jsem se te zastaval ale klesl si.
Mira nech ho mě to nevadí 😃
Mira nadává tady víc lidí.....🙄a nic neděláš
Mira sorry...
Simon ale prohrály tam i tam Pardubice... bohužel Bolka hrála před týdnem ještě hovno a pořád hraje hovno ale když bylo bububu od vedení tak to zlomili nějakým způsobem...a mají 7 bodů ze 3 zápasů...ale můj názor že jsme nehráli dva zápasy špatně a měli jsme mít 4 body místo 1.... věřím tomu týmu...v úterý bereme 3 body... snad nebude pískat Ondráček... ikdyž to je jedno
Hoši, nemusíme s ostatními souhlasit, ale respektovat je základ slušnosti.
Tento zápas budeme litovat po ZČ
To si dělají zebry piču tvl😡
Ondracek je pica! A doufam ze to ten zkurvysyn uslysi az jednou prijede do werk areny
Bezte do pi.e to uz je podruhe zas v te Bolce. Tyvole kde bylo nejake nedovolene braneni? Dobry metr fakt👍👍
Zase Ondráček