Manazer pitneho rezimu v olympijskem tymu tam delal zas co?
mrkev tan už rozmyšlí co sebude pít
Laciný gól,ale 14 sekund před tím jasné podražení a už je to 2:0...no nic Caplarova past
Peta to jo no...piskat se to urcite dalo
to smrdí dnes debaklem.....
Je smutné vidět, že na to vůbec nemáme. Otázka je jestli se s tím dá ještě do konce ledna něco udělat?
Joe rozhovor se Žabkou 14 dnů nazpátek a tam jasně říkal že nic co se týče změn v kádru se u nás konat nebude.A to je straštná chyba,všici sou tam slepí!
@mrkev Ty mas zase predplacene oneplay?😀
Pekny kolotoc. Presilovka nadhera a Hradec nam ukazuje ze je extremne rychly, toci nas jak male synky. My cekame, bojime se vystrelit nic, oni naprosto jednoduse 2 goly. Aby si dneska Dolejs nezachytal jeste a to nerikam ze Mazi za to muze.😀
dave77 Beze změn končíme sezonu už v předkole. To je realita, ať se líbí, nebo ne.
dave77 hlavně po OH už by jsme měli mít trenéra a ně Žabku, je vidět že vůbec po odchodu motáka se nic nezměnilo, nedá se na to dívat..
hoďte tam ručník!
Joe já to vím, ale škoda že ti povolaní tam nahoře pořád mají zcela nepochopitelně růžové brýle....
TomTom přesně tak.
TomTom po sezone prijde Orsag
Hoši na to se nedá dívat kurňa, je tam točí jak na kolotoču 😁
Do stavu 1:0 jsme byli opticky lepší, s nulovým efektem, pak propad Hreha a hlavně fantastické bránění od Maričina a od té doby jsme totálně mimo.
Ales_36 Ten nulový efekt nás provází dlouhodobě. Všichni ostatní střílí jak na střelnici a my nahazujeme. Nerozumím tomu…
Ales_36 to nevim jestli jsme byli lepsi. Mozna opticky vic na puku diky presilovce, ktera byla mimochodem zas a opet tragicka
Joe my nemáme hráče před bránu, takže my máme takový ten opticky tlak po rozích bez tahu na branku
já prostě fakt nechápu proč se Peterek spol bojí nějaké ty změny v kádru udělat,to mi hlava fakt nebere.A Žabka s tim taky souhlasí,humus.
Kritik zároveň s nim musí přijít i pořádný řez do kádru.Ale toho se tady nikdy nedočkáme....
Kritik To by bylo top