Peta To jsem psal už když oznámili že se vrací. Někteří ho tu pasovali na 1 centra, a on tak max. 3 centr a brácha do FM. To jsou baleťaci, ti se tu neměli brát zpět, stejně jak Jank, Musil, Činel.
Počkáme na posledních 5 min. zápasu, to začneme hrát, jako vždy 😂
Kritik prohrajem 3:2
Mira Oni si HK dají 2 vlastní goly?
A zase Dano, bude 5+ DK a ende. Tady nekdo pred zapasem psal ze citi ze to bude jeho zapas, tak se mu to ke konci asi splni.😄
Nestrašila bych poslal do Vítek už do toho 31 ledna!
dave77 presne....a klidne zadarmo.
Nrbo ho trejdnout nekam do riti treba do plzne za holesinskeho
Daňo, jdi se léčit. Další blikanec
Se posrali ne? Dyt trefil brusli na brusli.
Nevím, na pět minut bych to neviděl....
Bože to je kokott ten Daňo.
Sory ale Dano vypadni uz do prdele z naseho tymu. Kurva to je zapas co zapas, nemusi se darit ale delat furt take zbytecne kokotiny. Nedavno byl posazeny a ted opet. Mohl se mu uplne vklidu uhnout.
Simon dano je vocas, ale tady fskt nevim jak z tohohle vykouzlili faul kolenem.
Simon Třeba se dočkáš. Podle mých informací mu končí smlouva.
Tak ten co to tu psal o Daňovi že 5 min, tak to měl vsadit.
Daňo je sice vůl Alena zápas to opravdu vliv mít nebude, ten jsme prohráli už v autobuse u Frýdku
mrkev Nechal tam nohu, faul kolenem jsem taky nevidel, Jergl vypadal jak by mu meli ukoncit karieru. Ale urcite mohl uhnout, zbytecne za me uplne. Nerikam ze na 5, ale uplne zbytecne.
Za tohle 5 +dk je úlet.
Elmo A počkej Viktor tam ještě něco přidá. Jinak Daňo platově bude patřit k top 6 útočníků v posledních 7 zápasů 0+0. Nestrašil podle mě top 3 platově mezi útočníky posledních 7 zápasů 0+1. Když ti nefungují klíčoví drazí útočníci tým nemůže vyhrávat.
Sice se neumime porvat ale za to umime prasit u mantaku
Se na to podívej v klidu. Vůbec nešel do těla ale na koleno. Bych si rád přečetl kdyby to bylo naopak
Martin007 Vůbec mu nešel na koleno.