folwa Činel se zvedá, poslední zápasy patří k lepším. Michal byl po blbém zranění a oproti začátku sezony je lepší a ještě tu nehrál PO, takže hodnotíš absolutně brzo a neadekvátně. A pořád tady v našem dresu radši uvidím Kovařčíky, Ciencelu než Kurovského, Nestrašila, kteří za mě určitě lepší nejsou, ba naopak.
Někdy mám pocit, že třinecký fanoušek je nejnáročnější na světě.
Tvl udělali jsme 5 titulů a to ještě s takovým příběhem, že to těžko někdy tady u nás i mimo české vody překoná. To sebou přineslo i nějaká negativa - 5 sezon nemáš pořádný odpočinek, letní přípavu a že třeba po tom 5.titulu prodloužíš hráčům, se kterýma by ses po neúspěchu rozloučil. Tam těžko nědko může Peterkovi něčo vyčítat. Loňská sezona byla hodně špatná, ale začalo se to konečně trochu překopávat a bude se pokračovat, ale jako co tady čekáte? Že uděláme 5 titulů, pak přijde těžká kocovina a uplně to všechno rozmetáš? Přivedli jsme dobré posily a postupná obměna bude pokračovat.
Tady se řeší, proč se třeba Nesty nevymění do Vítek už teď v lednu. Věřím, že i Venca by ho hned směrem k PO bral. Ale uvědomujete si někdo, že ten hráč má s největší pravděpodobnosti ve smlově nevyměnitelnost, pokud on nebude souhlasit? A pokud máte trochu navnímaný mindset Nestyho a jeho fungování, tak mi věřte, že on si tu chce tu smlouvu dojet do konce a dohrát ji s Kovařčíka, se kterýma je dobrý kámoš.
Pořád máme šanci udělat 4., i když jsme si to posledními zápasy posrali, ale pořád jsme na tom lépe než Sparta, Kometa, kteří ty ambice nemají jiné.