A za co sel cen Cinel?
My umíme bruslit, střílet, dostat soupeře pod tlak. Kua tak proč to nejde venku?
Velmi dobrá třetina, škoda té naší efektivity. Mohlo to být ještě lepší.
Nevim no, vypada to sobre, ale PCE pousti do vedeni kazdeho... uprimne aktualninu vysledku nedavam zadnou vahu a body necekam. Snad se budu plest.
mrkev ukaz tiket 🙂
polda o víc kapek, spíše o 1/2 litra.
Spaleny woe, ja jenom debilne melu, prece na to nedam prachy ne? To delam az na PO, tam hodim petikilo na pce..
Spaleny ukaž ty... 🙂
Tretina hodne dobra, Cinel mohl dat na 3:0. Ale neni to spatne, pardubky zatim nic moc. Dvorak opet pacient. Jinak btw chmielda ve VIP dneska.
Hansen1 ja jsem nad tim spekuloval pul dne a kdybych mel nalozit tak na pardubice pri predzapasovem kurzu.....ale proti nasim nerad vsazim. Ale aktualni kurz 8 je brutalne lakavy, nebudu lhat
Spaleny Proti našim... Tak to nesázím vůbec. 😐
Jsme pod tlakem, Pardubice měli prostřídáno, Růža se konečně dostane ke střídačce, ale zůstane na ledě. WTF?
No jak to vidim tak jsem to sypnul 😇
Já jsem chtěl nasypat, že Sedlákovi spadne helma, ale byl tam kurz 1,05
Pico pobijte se nekdo....se nechame mlatit doma jak nejake sracky
To me fskt vysira...dve "bitky" ...dvakrat to konci tak ze se nechsme mlatit....ale vylouceni jsme oba. Tak pokud je to takto tak at se aspon brani
Tak se hraje přesilovka. Na jeden dotyk, šup před bránu a skoro TUTOVKA. Naštěstí Mazi čaruje
Nestrašil k rozhodčímu: To, že Sedlák skáče, to víte dlouho ne ?
Zoldak gol 🙂
Konečně využitá přesilovka. Kluci dneska velká paráda hokej
tak z našich beků nikdo neumí vystřelit jak Gazda....