Peterku vytěpej toho Motáka,jinak můžem dnešní sezonu odpískat....
To už je sabotáž ne? Do konce sezony na lavičku srdcaře Daňa a doufát, že se ještě sezóna podaří zachránit.
kodwerk29 vidím to stejně. Prostě to nefunguje.
kodwerk29 už tomu věřím čím dál tím víc, bo to není už možné
kodwerk29 To vypadá, že nejdříve v borci ukážou, že hokej hrát umí. A pak nasazení opadne a ty fauly, to je už fakt snad sabotáž. Otázka je, proč po pár minutách přestaneme hrát. Přečte nás soupeř? Nebo přijde změna taktiky z naší strany?
Elmo jsem tam už 20roku a budu mít permanentku dokud mi to zdraví dovolí. A stejně si budu mamrat na netu, ale když vstoupim na sstadiontak fandím.
Jestli tohle Motákovi nezlomí vaz, tak se budu hodně divit.
Oni nám ukážou, že to jde a pak se na to vykašlou... kde je nabízení se na přihrávku? kde je alespoń zaklekávání (když ne lehání) do střel? Prý jsme jako fanoušci namlsaní... Proč nám tedy stále predikce na hokej.cz ukazují, že jsme favoriti téměř každého zápasu? To jsou naši hráči tím modelem tak přeceňování?
Marciiiiiiiiii jooooooooo
Goooooooool
Ku.va to je drama.
je tam!!!!!!!!!
@Standis už jsi byl se psem?
Rys-z-Ard Není potřeba
Rys-z-Ard psa nechej na finále
Hansen1 ... aha... tak to si řekneme za 20 min
Volal jsem Motákovi, že bez tří bodů jde domu pěšky, do Ostravy, věci z kanclu mu dovezu, nebo pošlu poštou :-)
Rys-z-Ard Budou důležitější zápasy... 😉
Pes spí. Je zraněný.
Standis Psa zebrat na střídačku místo Motáka.
Standis těch absencí kvůli zranění máme letos až moc - mohl by to někdo (M. Samiec) spočítat.
Simon Absolutně nevíš jak pejsek funguje... 😶