Tak....jsme na rock na tom hokeji tak nejak zvykli....a k tomu ohni, zelezarnam se proste metal hodi. Je to par let zpatky kdy typek hral kytarove reefy zive z hlediste, meli jsme koncert dogy v kotli....
Letos se to udelalo jinak a ja tleskam za snahu. Porad mame obrovske mezery v "matchday" presentation....ale i tam uz naznaky jsou....predstavovani produktivnich hracu pri rozbrusleni, ststistiky, ted jsem si nove vsiml ice time ukazatele v preruseni....chce se mi verit ze to jde spravnym smerem.
Osobne by se mi libilo nejake ultra hokejove prostredi, idealne varhany, spousta statistik v prubehu zapasu pro hokejove nerdy, hrani si s barvami osvetleni v prubehu zapasu, zpusob hlasatele. Kdyz chce clovek cirkus muze na hokej do pardubic nebo o2 areny. Ale to jsem ja....a chapu ze siroka verejnost to ma jinak.
Kazdopadne mame prostredi kde je mozne vlastne cokoliv....tak za to budme radi, uzijme si ze je to ted trochu jinak a verme, ze mame v klubu lidi co dokazi ten potencial vymackat na maximum. Zatim to tak nevypadalo, ale treba se to ted meni.