rejnok Tak je rozdíl hrát proti Olomouci, která nechce hrát, a proti Hradci, který naopak bude hrát nejpsíš ten svůj presink. Tím pádem budeme i my muset zvolit jinou taktiku. Nejprve je ale třeba zvládnout sérii 3:0 a mít týden klid na odpočinek a snad i na návrat Daňa s Kochem, což jsou do PO ideální hráči. Navíc je důležité mít 13. útočníků, což je i zdravá motivace pro hráče, aby nevyžrali černého petra jako 13. útočník. Ač jsou bohužel hráči, kterých se pozice 13. nebude bohužel týkat nikdy.
Adámek včera sice 3 jabka, ale já jsem s jeho hrou dozadu a v přesilovkách hodně nespokojený. Při hře 5na5 dopředu dobrý, má rozehrávku, ale prostě čekám od 1.pp beka, že tam bude umět nakouřit pumelici. On střílí akorát tahem a v 90% případů to nedoletí na kasu. A pak je jeho jediná varianta dávat puky Hudymu a čekat, že on to buď propálí nebo něco vymyslí. Citelně nám na té 1.pp chybí Lukáš Zíb🙂 Každopádně mám z toho dobrý pocit, uválčené 2 výhry a víme, že když budeme využívat šance a zlepšíme přesilovky, tak můžeme být výrazně lepší. Otázník je obrana. Koch by hodně chyběl a pořádně tu obranou prověří až Hradec, když postoupíme.
A ještě 2 poznatky. Více čekám od 1.lajny, která musí přidat a měla by být rozdílová. No a ještě trochu zkritizuji mého oblíbence Sikyho. Výborný na buly, skvělý v držení kotouče, čtení hry a myšlení, precizní v napadání a získávání puků. A tady se dostáváme k tomu negativu - vše uvedené ho dostává do šancí a pološancí, ale ta KONCOVKA a finální fáze je tragická. Jestli ji zlepší, tak se nebojím, že udělá pěknou kariéru v Americe i z 6.kola draftu, což se málokomu povede.