Gooool onďas kurva v oslabení jooooo😂
Už jsme tam, už jsme tam 😃
Kovařčíci rozhodli předkolo.
No jako jsem stastny ze to uz je u konce, gol v oslabeni poprve sezone, konecne tato hruzostrasna bjydna serie konci. Tak ted dolecit zraneni, kapku spocnout a potrenovat a jedem na fetky!
Simon letos to byl treti gol v oslabeni...
To magické mamrani na kovařčíky si nechám patentovat
Slepičí vývar dokončen
Tak fajn, pripravne zapasy zkoncily, nevite kdy zacina liga?
Tak teď musíme mamrat na mladochy ať je taky probudíme 😃😃😃
Majo a Kovy to jsou groči 😜🤣
Ještě vary aby vyhrály a Venca může do Egypta na orlap
Ondra dává důležité góly v play off a to je ta karma když dostal loket před Kurovským faulem na konci třetí třetiny. Zasloužený postup. Věřím, že s Hradcem to bude jiné a super série. Teď odpočinout, uvidíme co ti dva marodi. Čtvrtfinále volá!!! 💪🍻
Ondra “Clutch” Kovařčík
Ja bych za ty 3 zapasy pochvalil Marincina, ja mel na nej fakt averzi ale za ty 3 zapasy neudelal zadnou hrubku a ukazal sve zkusenosti v plne parade. Jen tak dál👍
Simon i Musil se zlepšil.
Simon minuly zápas udelal velkou hrubku kdy Olmik vyrovnal na 2:2
Simon jak neudelal hrubku? Vsak ma asistenci na gol olmiku a to jeste tak dve dalsi mohl pridat 😃
Majo skvělé vypíchnul puk a ještě líp nahral, Ondra taky to doklepnuti ze vzduchu super. Ono to mamraní fakt funguje.
Kritik Jj Muska super. Za mě Majo z obrany velke zklamani. Verim a doufam ze se zvedne a vydre si to. On na to ma napriklad oproti Cinelovi ktery je uz X zapasu na Frydek…
Simon o Maja nemam strach, ten zas bude v pohodě a jak pišeš, činel už když ho oznamili že se vrací tak už asi vetsine bylo jasno že to neni navrat toho činela co odchazel, a realita je jeste horsi
Spaleny Dobre to jsem zapomnel. Ale celkove ten pocit z nej jak pusobi na lede, libi se mi mnohem vic nez v Zč.