Nejlepší hokej ze všech sérií. Super...snad marodka nebude rozrůstat. Zítra znovu!!! 💪🐉
Dneska fakt krásný zápas oproti předkola s Olomoucem. Paráda!!! To jsem ani nečekal, Nestrašil, Kovařčík, Hudáček... úžasní
Ok, myslel sem ze to v podani hradce bude jiny rodeo. Dobrej vykon. Zitra zopakovat.
El_Draque jebat Varaďu!!! Boris!!!
STRUM btw Adámek mi nějak nechyběl.
Chybet bude pokud pujdem do prodlouzeni...
Ja nemam dneska vytku. Mozna jsme to nemuseli hrat tak pasivne ale necekal bych ze Hradec bude ve 3 tretine tak v prdeli ze pomalu nemaji sanci. Ta tycka od Klimy bylo znameni ze dneska si zaslouzime vyhrat. Za me mame minimalne splneno, pred serii jsem rikal ze bod z venku bude luxus. Hlavne at je Siki ok. Konecne muzem rict ze jsme spokojeni s vykonem, diky kluci.👍
Simon Mozna jsme to nemuseli hrat tak pasivne ale necekal bych ze Hradec bude ve 3 tretine tak v prdeli ze pomalu nemaji sanci
Jak tady nekdo psal, dali sme to na Varadu. To byl ten rozdil proti hre pod Varadou a Motakem. Pod motakem sme se nechavali zatlacit a branili zuby nehty, pod Varadou sme hrali to co dneska, proste se k nam vubec nedostali.
Mira Toto nemělo s buzerantským hokejem nic moc společného. Za mě velmi dobrý výkon. 3 třetina skvěle odbráněna. Sikora dle komentátora byl v nemocnici, ale v průběhu zápasu se vrátil na stadion.
Ales_36 Koukal to ted v rozhovoru dobře shrnul
Ales_36 byl to buzerantsky hokej. Ten náš! 😀 když jsme vedli tak jsme ve 3.tr změnili hru a pohlidali si to. 4 hráči na modré a pojte do nas. Tak jsme vyhravali tituly...
Avenged15 Jo mluvil dobře.
Koukal rozumné zhodnocení utkání..
Tyn Raszka taki cumelek jak mluvčí Cieslar z magistrátu 😃
mrkev kurva už tady není ani jeden Varaďa ani Moták už to neřešte... Varaďa bude na pracáku narozdíl od Motáka. Slavte první vítězství a neřešte bývalé trenéry.
Peta Dej si prášek 😏
Mira už na červené nic nepustit dál.... dobře zahráli kluci konec zápasu. 😉
Mira Mě to přišlo dnes vylepšené, že jsme byli více aktivní. Jinak 4 zápasy v Play off a 2 rozhodující góly Flynn a Kovarčík. Jak to vidí zatím Dave?
Mira žádný buzerantský hokej to dnes nebyl, nepoznával jsem Třinec, velmi mě dneska překvapili, už dlouho jsem je neviděl takto hrát, zítra repete please
Musim pochvalit Myšaka, snad poprvé co se vrátil jsem ho viděl hrát hokej na urovní 1 lajny, snad to bude drzet. Nesty jak jsem uz psal dřiv, jeho odchod nas bude hoooodně mrzet. Kloboucek patri celemu týmu za tymový výkon, zitra prosim opačko.
Co je se Sikim? Co je se Sikim?
Nicméně Sikora ruka v gipsu 🤦♂️
Mira tvl takže po sezoně. 🙄
Mira Kde jsi to viděl?
Ales_36 tak jako nebyl to ten Motakuv buz.hokej z pred 3 let... Ale spíš ten Varaďovský 🤷♂️
Hansen1 neskutečná smůla 😳