Ty přesilovky jsou hrozně statické...
Pospisil si mysli ze to neni faul 😃
pico to je kaspar neskutecny
Třetina měla skončit 4:0. Jsme ale impotentni v zakončení. A proto platí: Nedáš, dostaneš. Jak znám Motáka tak teď budeme bránit stav 1:1.
dablazek jj, skončili jsme předposlední 😁
Šanci jsme měli na 10 gólů a ......
je to tam👍
dave77 Všiml sis experte kdo dnes dával branky?
👍
Kdyby nebylo Dejva , byl by největším hokejovým " expertem" Pospíšil. Takového vola je radost si poslechnout👺
Myslím že nebyl favorit dneska... Kluci fajně .,.... Dik
Dnes důležité vítěztví, ale je třeba něco vymyslet s přesilovkou a 2 formací jako priorita. Vrána ať mu strašne fandím tak je podepsaný pod gólem Itvinova a ve 3 tr. nás po jeho chybě zachránila tyčka
Ales_36 proč je podepsaný pod gólem Litvajzu? Že prohrál buly?
Ales_36 a to że Havran neskutečně zvedl úroveň 3. pětky by taky stalo za zmínku. Mně se dnes líbil kromě Vrány i Mazi, Dravec a Buček.
Těch šanci co dneska nedali . Naštěstí Mazi neskutečný ale dlouhodobě špatní 8 a 88 a k nim dneska Kaňák. Ale první máme . Zítra potvrdit .
Elmo Kaňák dneska dost špatný, to už ten Zahradníček se mi jevil lepší. Nevymýšlí a hraje zodpovědněji, byť taky dělá chyby. Kaňák mi připadá, jako by si myslel, že ten hokej umí. No umí, ovšem na té průměrné úrovni.
dablazek Ne jen toto, byla tam jeho zbytečná ztráta puku před zakazanym uvolněním.
Zkojek Ruce má šikovné o tom žádná ale pozičně hrozny . A tvrdost od něho čekat nemůžeme . Lepší by byl za mě Roth Havránek Zahradníček v tomto pořadí
Elmo Souhlas, podpis 😉
Elmo chtělo by to ty obránce zmutovat a udělat z nich jednoho 🙂
Vyhráli jsme v základní hrací době a to se počítá. Je úplně jedno jestli 3:1 nebo 10:0. Máme v sérii první bod. A taky je dobře , že se nikdo nezranil. Mám takový pocit, že Šalda potřebuje pořádnou nakládačku.
Roth je zraněný, jak tady psal @rtio
APW Nečetl jsem byl sem na zimaku 😉
APW já myslel Čuksteho s tím zraněním