Sparta jak píše APW přepla a nechávají nás se vyblbnout a přijít o síly. A my jim to žereme. Zítra nám budou chybět síly.
Buky Jsem na stadionu, tak nevidím čísla, ale od 3. gólu tam je častěji 4. útok, se mi zdá.
Ostatní už trochu šetříme.
Jinak jak už jsem psal, 4. útok o parník nejlepší.
APW 4 lajna od 1 střídaní nejlepší, sparta si zkušeně pohlídala 1 a 2 lajnu, 3 lajna je krom dravce marná .
V pátek nám končí sezóna. Hlavně ať už v další tu nevidím Motáka a Arona, Hrňa jde do Vsetína takže od toho bude klid. Chce to udělat stejnou čistku jak udělali v Budějkach a Bolce.
folwa ale no tak... na mamrani tohohle druhu tady bude dost casu... treba uz v patek 🙂
do te doby fandime, no ni?
folwa přesně,pokud nenastane pořádná čistka už konečně,tak jak v Bolce či Motoru,tak další sezona už bude mega průser....
folwa ještě není konec série ale vyhrát 1 zápas v sérii bude zázrak.
Buky Moc si je nepohlidala, když se dostali do takových šancí.
Buky A tak mně se dneska Havran docela líbí.
Avenged15 oni ví že mají gólmana který chytne kdyby něco.
APW snahu mu neberu, snaží se, ale to zápasové manko je znát a navíc co chceš hrát v jedné lajně s Aronem?
Letos to bude rychlý konec , tak snad Moták pryč a připravit se na další roky . Hrdí když se vítězí věrní když se nedaří .
Goool, není možné
Ruža 😉
Huráá a jedem 🙂
Jedí naše šance by byla kdyby se S psychicky zesypala
pojdme hosi do tech hoven
proč tak zbytečně přijdeme o přesilovku? laxně hrané od jeřábka a potom přečíslení.
Takovych tech namazu a neduraznych prihravek co nam seberou je strasne moc. Jako by nebyli soustredeni
Mira celou sezonu jedna a ta sama pisnicka.. za Vency tohle nebylo
Mira to je mazec.... si to prohráváme sami
Spaleny každý hráč věděl že kdyby něco takového pod VV udělal tak ho VV zdupe jak malého kluka a posadil by ho, tady má z Motáka každý srandu.