Včerejší zápas jsem viděl přímo z O2 arény z druhého patra a říkal jsem si, že pokud přežijeme prvních 10 min., tak bychom mohli vyhrát.
A teď realita: žádný drtivý úvodní sparťanský nápor, prostě si počkali na chybu (Mazi), pomohli si přesilovkou (Adámek) a dvě třetiny, troufám si říct v suchém triku kontrolovali zápas, a když navíc přidali 3. gól včera hodně nejistému Mazancovi, bylo po zápase. (Musel jsem kouknout na jejich střídačku, jestli tam nestojí Varaďa, protože přesně tímhle stylem jsme vyhrávali PO zápasy).
Do třetí třetiny ale nastoupila Sparta hodně bohorovně s tím, že mají první bod v kapse a začala hodně chybovat v obraně, bohužel jsme toho nedokázali dostatečně využít (hlavně ti nejzkušenější Nesty, Růža) a prohráli.
Doporučení pro dnešní zápas:
Očekávám Mazance v bráně, který to zavře a vychytá vítězství (v opačném případě bych ho už do brány nedával)
Prohodit Daňa s Voženílkem, obě lajny jsou zavařené naháněním KB v základní části, třeba by to mohlo pomoct.
Dát větší prostor 3. a 4. lajně, včera si dokázali vytvořit alespoň trochu tlak a vynutily si tak všechny tři sparťanské fauly.