Ostuda už i náš je led v prdeli
Led.... To snad ne kua. 😡
Nejmodernější hala. To je ostudu.
V nějaké plecharne to chápu. Ale po tom co byl problem jinde si to nepohlidat. Hmmmm
Gumitek V plecharně by se to nikdy nestalo
Mě by zajímalo v čem je ten problém, to už není náhoda 😆
Marko v chlazení, že nejede na 100% x dní v kuse
No tak k nám přijela teplá Sparta no 😂
Jinak si to trůním na C2 a buranu z prahy počet ostuda
Pomalo 40 roků chodím na hokej ale toto jsem nezažil. Takovou ostudu si uthnout.
Fredy Já 41, v plecharně byl jediný problém..,..my😁
Fredy jinak v kotli jsem začínal pod P.G. druhá liga..a nejkrásnější roky 88 až 93
TomTom nepočítal jsem to přesně. V plecharne byl akorát mastný led z toho jak se varily párky. To byla největší blbost co o ledu říkali.
Můj první hokej v 7 prý proti VTJ Tábor 😁
TomTom každý zápas v plecharne byl o 50% lepší atmosféra jak v nové hale. Kdo nezažil nepochopí.
TomTom nejlepší to bylo když byla jen střecha, bez bočních stěn a foukalo. To byla kosa. Ani chlazení nemuseli postel.
Marko potřebuje gól jak sviňa... Dej ho kua. 😡
Jinak nechápu, výkon po Spartě, doma nechat se mrdat jak negri
Dneska se nejenže hrozne nadreme na to dostat se do pasma, ale i na to si normálně přihrát.
Marko večer si pochcat ruce a zítra hattrick. 😠
Dneska jsme na ně neměli ani náhodou. Všude pozdě a když už střela, tak hezky na komoru… Jakoby došlo palivo. No nic, zítra reparát. Je třeba se ještě hryznout.
Hrozný výkon. Moták bude spokojený.
cryoburn72 Zkusím si tipnout, že zítra bude mít Moták ještě o něco kratší sako, aby ty velké hodinky na masivním řemínku ještě více zvýraznil. Moc nechápu co si tím dokazuje, ale vzhledem k jeho věku to působí docela teatrálně.