Vyhra super, ale tohle neni hokej hodny Trince.
mrkev raději bych viděl výsledky 8:5, 7:4, nebo 10:5 jak to bylo v plechárně, krásný utočný hokej. Toto je fakt Gotwaldov, ale bohužel tak se dnes hraje, a navíc na totalni utočný hokej nemáme hráče.
Klobouk dolu před celým mužstvem a hlavně Kacou.
Pokud jsme minule upletli z ho.na bič, tak dnes z jednoho proutku karabáč
Fric já bych to ještě popravil dnes jsme z ničeho upletli karabáč. V kůži sparťanu bych nechtěl být.
Doufám, že už před arenou někdo tesá Kácovi sochu, je to démon něco neuvěřitelného 💪
Tohle byl opravdový zázrak na ledě 😂 neskutečný Kaca. Ja myslím ze je v úterý smaznem :-)
mluví za vše 😁
Dnes neskutečně obětavý výkon. Obrovská pochvala pro celý tým. Takhle se maká v Play off.👍
každopádně v úterý to bude ze strany sparty rachot
krása!Jen už tu prosím nikdo nepište že např Vítek s brnem hrajou total sračku!Tak co pak hrajeme my😀
dave77 Furt na trestné to se ti líbí ne? Každopádně dneska když jsme hráli věčně ve 4 a S. tlačila jak sviňě tak to bylo z naší strany geniálně ubráněné utkání s třešničkou jménem Kacetl. Třinec takhle nehraje ale v dnešním případě super zápas. Takže sračka to určitě nebyla. Daly jsme 12 střel a to se divím kdy to dali když se hrálo věčně v naší třetině. 😉
tohle Spartu musí zlomit
Dneska nám stačilo na výhru 4 hráči v poli a Káca v bráně 😄
standa66 to zas ne, proste v po to chce balanc, ale mit jenom 12 strel to je fakt zlejn v nejlepsich letech.
standa66 tak to ja bych radeji videl porazet tu radoby prazkou smetanku a je mi jedno jakym vysledkem ci predvedenou hrou
mrkev JJ to máš naprostou pravdu.
Hansen1 líbí,.ale když to je za bitky,hity!
DrakSmak vyhrát nad Spartou a Vitkama je vždy největší radost a jedno jakým výsledkem.
Mě se tomu ani nechce věřit. Totální obrana neskutečná. Ještě by to prebilo kdyby si naši nalehali všichni na sebe do branky 😁 Sparťany se musí vzteky rozervat. Už se těším na ty jejich blitky na jejich fóru.
co napsat k zápasu. střely 33:12 mluví za vše. hrálo se na jednu bránu. ale to je stejně jedno, vedeme v sérií 3:2 a to je důležité. Gratulace do kabiny.
tak budu se opakovat, Třineček výhra a plebs brečí takže je všechno v nejlepším pořádku!