btw na to jak se tu nadávalo na Motáka, tak Hořava s tím švédem nepředvedli vůbec ale VŮBEC nic a to je to hodně renomovaný trenér. Tady je vidět že jak ten tým padne do nějaké krize, tak je to v pr*eli a horko těžko se z toho leze ven.
jinak to vypadá že nad Spartou bude slavit i dorost
No,čekal jsem, kdy přijdou ty slovenské chvíle, a dočkal jsem se.Ale všichni kluci prokázali neskutečnou vůli, Voženílek ožil, Kurovský bojuje jak drak, o Marcinkovi nemá cenu psát, borec.Buček posazen právem, v play off se úplně vytratil.
Btw xicht tohoto člověka bych chtěl taky vidět
Komplex Třinec 🖕
Tak co na to kritická pivní parta? Celkem slušné, ne?
APW asi je postup sere...😂
APW poprosil bych vsechny ty curaky co tu psali ze je Motak slaby trener a ze musime vypadnout aby odesel at mi daji minus, dekuji.
APW neboj. Zapijime postup.
Pánové celý zapas se mi vybavoval nazev jedné knihy... "Moc versus Sila"... Ti nasi kluci prostě ví jak na to. Chápu už jak mohl Vsetín dát 6 titulu (5 v řadě) 💪👏... Nemusíš mít úplný individuální top v sestavě, ale musíš tam mít kluky co ví jak na to a zbytek co se nechá strhnout 👍🙏
Mira za Vsetín tehdy hrála celá repre.
Neskutečné. Smekám před celým týmem. Po tom co jsme předváděli v zč. Je to vyhrané malé finále. Sparta byla experty i mnou považována za jednoho z finalistů. Ale jen jména zápasy nevyhravaji. Gratuluji kluci k postupu.
Spaleny to je ale záludná výzva 😉. Už jsem to podobně taky jednou zkusil a máš rozum? Ani jeden mínus jsem nedostal. Experti, že Koreis je úplný břídil.
Špičkový výkon hodný duležiteho zápasu play off s třešničkou na dortu jménem Julius Hudáček! za mě už tenhle postup je uspěch a ted čekám svátek proti Pardubicím 💪
Avenged15 Libor?
dablazek Nojo 😃 😃 Vidíš ta euforie.
#nepostoupíš Pět a půl fanouška a ti šašci při stavu 4:1 začnou řvát My jsme Sparta, vy jste nic! 😂 Hokej neskutečný a Hudy gól roku. A to ještě zahřeje, že jsme potěšili celou republiku
Postup je velké překvapení. Nečekal to nikdo. Labilni S to zase nezvladla. Gratuluji k postupu. Teď už zas můžeme jen překvapit. Už teď je to uspech po te bídě v základní části.
Tak nějak jsem tušil ze to dneska ukopem, ale že to bude takovým stylem… Veeelký klobouk dolů před všemi hráči. Hudy dneska krásná parádička 👍🏼 Za mě máme splněno, ale ještě tak nasrat polokoně a jako tresničku na dortu dojebat Vítky… hmm, to by bylo panečku 😎
https://www.hokej.cz/hudacek-okoukal-fintu-na-youtube-driv-mi-to-ale-nevychazelo/5072683?fbclid=IwAR3FebsqAPxFCsfKX0UoAzlNoOYg_eMCe4S3AT7b0riDrQWAr3W0Yv40r_0
Sparta vyřazená jee