El_Draque no.. asi tak nejak. Nastesti je hokej porad jenom tymovy sport... a tymoveho ducha zadny hockey logic system nevypocte.
Ja nijak nepopiram co jsem vcera videl - Picim to vice bruslilo... my, pokud bychom prohravali, tak bychom horko tezko hledali vubec zpusob jak je pritlacit. Pice se nam narozdil od Sparty snazi vyrovnat ve hre u mantinelu... tam je zasadni rozdil mezi touhle a ctvrtfinalovou serii.
Na druhou stranu kecy o poctu strel a ze ´´maji vice ze hry´´. No tak jo... maji vice ze hry v prostrech kde o nic nejde... a maji vice strel na ktere Kacetl vidi a nejsou nebezpecne.
My hrajeme krasny obetavy hokej... bez nejakych kecu, kazdy v podstate na hranici svych moznosti a sebeobetovani. Krasne na tom je taky to, ze my v podstate mame splneno... berou to tak fanousci, verim ze i vlastne hraci a cely klub. To se proste hraje jinak nez kdyz ten tlak jen vytvaren vsemi okolo.... Uvidime. At je to jak chce... ted uz by sralo vsechny v te serii prohrat... kdyz jsou ocividne ty Pice hratelne.
A nez me tady Dave osoci ze jsem vulgarni - proste se mi jen ten nazev toho Havirova ve vychodnich cechach nechce vypisovat cely 🙂