Ignore se povedlo. Díky za návod 👍🏼
Ferneter chacha😀👍
Ferneter Blbý je ovšem, že uvidíš vlákno a případné odpovědi, ale budeš vědět, že nemá cenu se tím zabývat.
Spaleny chvála bohu už si mi lezl kurewsky na nervy s tim tvým bečením na sudí apod....
Spaleny Dneska to bude zápas na krev. Ale prostě ty Dubky dneska urveme, pevně v to věřím. Tady vládne Třineckooo ... 💪
dnes není co řešit....
dave77 Jasně, už jsi vyřešený :-)
Zkojek mám tě někde,děkuji.
Zkojek Přesněěě
Ferneter to je pravda... ja tak nejak citim (a myslim ze nas bude vetsina), ze po serii s litvinovem je uz vsechno tak nejak navic 🙂
kdo by to byl rekl na zacatku brezna, ze se budeme bavit v polovine serie s pardubicema ze muzeme myslet na finale 🙂
kazdopadne... at je to vsechno navic nebo ne... jsme tak blizko... tak uz by byla skoda nezkusit to urvat. Dnes je treba aby ocelari zrali led, fanousci tam nechali hlasivky a my ostatni aspon ohryzeme televizory 🙂
Mě docela nadzvedává, jak polokoně už řeší lístky na Hradec. Nic se nenaučili, furt nás podceňujou. Porcujou medvěda, co jim ještě běhá po lese. Jenže Třinec 💪 O to sladší by byla naše výhra.
Ferneter Slavia taky prodávala lístky na finále, když nad námi vedli 3:1. To se jim vymstí.
Dave tady někdo zafandí, že vyhrajeme ty mu nadaváš. Zase jsi úplně mimo.
Ales_36 Minimálně by se měl nad sebou zamyslet . To je na pováženou.
Motákovina se úplně pomátla!Aron v první lajně.Motákovi už pěkně hrabe.A Kaňák dělá co v sestavě který nám prohrál minulý zápas po dětinské chybě?K smíchu.
dave77 Dave ty jsi asi hodně dneska koledoval co?
dave77 tak Svacina nevysel, tak zkousi neco jineho .. o co go?
dave77 Kanak prohral zapas? Vzdyt jsme nedali gol 😀
dave77 ty pyty dej si nejdřív mokrej hadr na hlavu než něco napíšeš
Ales_36 já sem hodný člověk🙂
HC Oceláři Třinec: Kacetl (Mazanec) – Smith, Marinčin, J. Jeřábek, Kaňák, Doudera, Mar. Adámek, Čukste – Chmielewski, Marcinko, M. Růžička (A) – Nestrašil, M. Roman, Kurovský – Hudáček, Voženílek, Dravecký (A) – Svačina, Vrána (C), Hrňa.
czesio hmmm, divné.
Celej den mam dneska blbej pocit z toho zapasu, kez by to dobre dopadlo, ale nejak si myslim ze to nezvladnem. Uvidime