Zdarec. Jsem zpět po zápase doma a opět si dovolím jen malé zhodnocení než mě tady spoustapříspěvků "osvítí". První třetina strašná, tam jsme si snad mysleli, že už je to v kapse a taky nás opustilo štěstí v podobě dvou tečí, druhý gól komentovat nelze, to bylo podcenění, nekoncentrovnost a chyba jak cyp v jednom. Bohužel ta zdrbaná 1. třetina ovlivnila celý zápas nebo minimálně 2. třetinu. V ní jsme byli naprosto plonkoví, rozhození a Pardubice naprosto v pohodě, byli si jistí výhrou a mohli přidat další "hřebíky do rakve". Naštěstí se tak stalo jen jednou.
A tak jsem najednou začal věřit, že to můžeme zkusit a v 3. třetině otočit. Tvl. hukot jak cyp, kvůli tomu mě baví na ten hokej chodit, myslím že Pardubky měly docela bobky u prdele, když jsme to stáhli na 2:4 a pak po videorevizi na 3:4.
Za mě opět super hokej a zážitek. K jednotlivým hráčům bych jen vypíchnul Hudáčka, který teď hraje svoje vlastní vystoupení a strašně chce, naprosto fenomenální. Nicméně s úctou k soupeři, Pardubicím patří gratulace k vítězsrtví, protože k ničemu extra zákeřnému se neuchýlily, tedy kromě standardních hajzlovin Zohorny, ale to známe a můžeme čekat.
Na závěr jen tolik, že jsem se dnes obával ztraceného zápasu, a máLem jsem to po1. třetině odpískal, ale něco mi říkalo, že ti synci ještě ukážou něco jako ve 2. zápasu v Praze se Spartou, a fakt, je to b noch