Kašlete na to co bude, myslete na dnešek. Dnes je šance to urvat a znova zažít finále!!!
Spoustim soutez: Ukazte tikety! 😃
Spaleny
Spaleny Jezo27 Taklor hoši nedal bych ani jeden 😃 ale držím moc pěti aby vám to vyšlo 😃
Spaleny 🍻
Spaleny To budou nervyčky zase...... 😉
Chtěl jsem dát na Svačinu, ale slabý kurz 8, asi mu sázkovky věří :-). Jinak celkově moc nám nevěří, bude je třeba vyvézt z omylu. Šance na Slezsko-Moravské finále stále žije! Tak proč nenasrat pepíky z dědkova, mechova a prahééé :-)
Mám Dana a Marcinka za 100, ale nechce se mi sdílet foto
vidim, ze vetsina radeji vsazi na strelce nez na vysledek 🙂
Nevíte, neposlaly Pardubice včera podnět na Gewieseho za faul na Štohanzla? Když jsou to takoví bonzáci, tak snad pomůžou i svým sousedům.
To by bylo něco to tak zopakovat 🙂
I dnes bez Havrana 🙁
APW Velká ztráta. Tak snad hráči vyhrají pro něj.
APW Tak dnes za Vránu ať má šanci ještě obléct náš dres.
Já myslím,že Havran ukončí po sezoně karieru....
Ja uz jedu druhe playoff po sobe, ze vzdycky v dulezitem zapase ktery je potreba vyhrat(druhy zapas po prohre v zahajovacim, 5.zapas, rozhodujici)vsadim proti nam. Sice me to vzdycky stoji to co behem sezony naskudlim po malych castkach ale zatim mam 100% uspesnost a vzdycky to projedu ve prospech Trince.
Dneska budu držet palce.
Cheban .....ale s tím logem???? 🙃
Máme před sebou zatím nejdůležitější zápas sezóny, doufám že to bude od zeber a polokonu férové. Bude to boj, kdo dá první gól bude na koni. Snad jsme si smůlu vybrali ve středu a teď se k nám prikloni i troška štěstíčka. Hoši držím palce.
Hansen1 Krásný,vím.