APW Co k tomu dodat, neunesli prohru Hudáček trest na 3 zápasy to Ujčík zase vycucal z čeho?
Ales_36 trefil hlavu s rozjezdem a bez zajmu hrat puk. Byl by to debilni zakrok ikdyby netrefil hlavu.
Ales_36 Ti to brečeni dotáhli k dokonalosti, dát podnět po prohrané sérii, to tu snad ještě nebylo ne?
mrkev Udělal blbost o tom žádná....
mrkev Vidíš v jakem trendu se dávají tresty v letošním Play off? Musil trefil Dana bez puku do hlavy bez trestu a teď najednou 3 zápasy. O toto jde. Faul to byl bez debat na 5 a DK
Teď Málek vysvětloval, proč si myslí, že Káca branku neposunula úmyslně. Mohl by to jako bývalý vynikající brankář vysvětlit i tomu včerejším kokotovi Zárubovi, který měl hned jasno, když řval jasnyyyyy uuuumysl
Ales_36 rozumim. Podle mne je to ulitba pcim a ceka se ze ten trest odvolani snizi. Proste politika. Bohuzel sem si jeste chtel jednou prohlidnout ten zakrok musila, ale APK dava jenom uredni pdfko, narozdil od cslh, ktere davalo normalnu clanek i s videem a bemel sem cas ten zakrok hledat zpetne.
mrkev https://www.apklh.cz/clanky/detail/tiskova-zprava-rozhodnuti-predsedy-dk-elh-musil Tady by mělo být i video
Ales_36 dik, ty dva zakroky se imho nedaj srovnat.
Tak aspoň, že se má vrátit Havran 😉
APW a proč nehrál nevíš?
Kua ty Vitky hrajou od 15h 🙈🙈 a sekam travu a tesim se na 17h 🤭
Mira nechteli zas koncit v 11 v noci.
Mira Začlo se ve tři asi aby nemuseli hrát do dvanacti a byli nejpozději v deset doma 😁
mrkev mě by to nevadilo:-)
mrkev 😂🤭
Strato myslíš zitra dopoledne v 10, to by bylo optimální :-)
Moc jsem se na O2 nedíval, ale teď jsem si koupil měsíc a jsem překvapen z Málka. Dost dobré komenty.
Zkojek se priznam, ze na o2 koukam radsi nez na CT. A o Koreisovi si muzete myslet co chcete, ale dela jasne nejlepsi prestavkove rozhovory.
Ze série jsem nasraný, že z titulu je zase 💩, tak vypotím tu největší blbost pod sluncem. Já nevím, Sparta když vypadla tak to vzali fanoušci se ctí, ale ti z Feťákovic snad budou bulet jako želvy až do září.
El_Draque to s tím brečením to mluví o Zohornovi? To si střílí do vlastní nohy myslitel jeden. 🤔
El_Draque To je vůl 🤣🤣🤣🤣