mrfederer Ok, jen jsem se ptal 🙂
Hansen1 my musíme, hrajeme doma, další výhodu domácího zápasu už nebudeme mít. Hradec tu možnost ještě má.
Gumitek Dneska ne ale hrajeme lépe venku než doma.... a kua snad mě kluci v pátek přesvědčí že to je blbost.
Dneska mi přišlo že Hradec našel recept jak nás zamknout a nedat nám čuchnout před branku. Šla vidět nervozita a nejistota,v pátek to bude ještě boj.
Simon hráli to co my celé playoff když vedeme
Hansen1 To byl jen dotaz do pléna 🙂
Standis ja dám 1000
Gumitek tak máme ještě polibek smrti od koreise 😂
tak v kolik se spustí prodej?
dablazek máš mít permanetku a byl bys v klidu.
JJ. To tu bylo namachrovanych řeči před nedělním zápasem. Nebo ti kokoti se šampusem na stadiónu. Nesnáším ty kecy před zapasama, pokud ještě není vyhrano , je treba drzet hubu. Posledni krok je vždy nejtěžší.
Kritik tady se furt mluví o pokoře. Ale my máme v nohách 21 zápasů a to je znát. Máme občasné výpadky v koncentraci pramenící z únavy. To je to odskakování puku z hokejky, ne zcela přesně přihrávky, pády bez přičinění protihráče, neúspěšně střely (o desetinku vteřiny pozdější střela už výrazně navyšuje šanci soupeře a za to zase může únava). Jak nastavit hlavy - to by poradila snad jen paní Varaďová. Hlavně nezbláznit s tím co jsem tu už párkrát četl - vrhnout se hned od začátku do útoku (bo co když to nevyjde?). Spíš od začátku hrát "svoji" koncentrovanou hru a tou se dostat do hlavy MHK. Zápas může být dlouhý a třeba šetřit síly a častěji střídat. Čekat na chyby.
Kritik Moje řeč
Jednou někdo musí vyhrát titul z předkola, nebo otočit ze stavu 3:0 v sérii. Obě možnosti jsou ve hře. No není to zajímavé? Mě ten hokej dneska od začátku moc nebavil, zase jsem si nechal ČT a to se prostě nedá. V pátek to dáme. Nemůže se jim zase srát tolik jak dneska. Ale musíme bez chyb!
Tak dnes musíme uznat, že Hradec vyhrál zaslouženě. Za poslední 3 zápasy jsme dali 2 góly a proto jsme tuto sérii neukončili. Máme 2 dny na to se nachystat na pátek a dát do toho všechno.
Kritik v klidu... já mám, jen chci pro synátora
Kritik všichni víme že bez tebe by třinecký hokej nefungoval... 😂😂😂😂
V také situaci (i daleko horsich) jsme byli v minulých play off mnohokrát a vždy jsme to zvládli, tak nemamrat a hlavy vzhůru. V sérii vedeme, je to 0:0 a hrajeme doma, čo bolo, to bolo.
dablazek Oni ti hňupi zase nejsou připraveni, ani permici nejde přeposlat
Zkojek nemáš / nemáte někdo zkušenost s přeposláním permice? Jde ji ještě přeposlat třeba hodinu před začátkem zápasu?
🙁 ve čtvrtek v 9:00
dablazek To aby si mohli nakoupit mechováci :-(
Zkojek no anebo předistribuovat potřebným
dablazek anebo tak, aby zase bylo v hale plno 🤡 co jinak na hokej ani nepáchnou :-(
Věříme a fandíme dál 💪