🥳
dobré dva body.
Tak jste se promarali ke 2 bodům.
Zkojek mysli si co chceš....
dave77 Na to abych myslel tvoje doporučeni fakt nepotřebuju :-)
https://www.hokej.cz/hrac/41191/match
[smazaný] s takovou při první příležitosti odejde.
Mamrejte si jak chcete, ale ve finále pořád hrajeme o třetí flek a nebýt pomalejšího rozjezdu (změna trenéra, odchod hráčů, mistrovská kocovina) .. tak hrajeme o první flek
2 body ok. Na tu bídu co ten motak skládá. Budu se opakovat, to není trenér pro Třinec. Raději ať to trénuje Orsag třeba s Daňem st.
Kritik by mě zajímalo jak to myslíš s tím složením, v podstatě se to skládá podobně jako za Vency. 🤦😁
Ve druhé PP je místa dost, to ad. Buček. 😉
prvnich 5 minut krasny hokej, tlak, rychlost, vse super. Zbylych 55 minut rigacka, na kterou se neda divat jako s Olmikem. Spatne nahravky, z naprosto banalnich situaci delame drama, proste des a hruza...
Růža dneska 2 góly btw .. ne vždycky jsem ho mohl, to jeho přetahování času na ledě na úkor ostatních hráčů mě vyloženě sralo .. letos radost pohledět
Avenged15 zkus se podívat na 2 útok. 88 nejhorší hráč 5na5, nebo kůrovec který jen zabírá místo v sestavě.
Avenged15 V podstatě se to skládá podobně jako za Vency akorát ten někdo nemá výsledky co měl Venca 🤣
Fajné 2 body....
Hansen1 Jasné, dobré dva body, jenže na dosah byly tři, těch šancí bylo na dva zápasy.
Hansen1 Kdyby Moták neprokaučoval domácí zápas s Olomoucí mohli jsme mít 3 body už před zájezdem do Litvínova, ale chápu, že pro některé tady jsou 2 šťastné body z Litvínova nakonec zisk 🤣
Zkojek sledoval jsem jen on-line tak vím ho.no....😒
Hansen1 No to ani nemusíš litovat, nebylo to nic moc. Navíc jsou tady lidi, kteří se dívali a stejně viděli taky ho.no :-)
Tak tady se nadává jak strašný výkon to byl, zajdeš na forum Litvínova a tam se většina shoduje špatní rozhodčí a 3nec jasne lepší
[smazaný] Mužů tě požádat konkrétně popsat čím Moták prokaučoval zápas s Olomoucí? Strašně vy mě to zajímalo.
Kritik Druhý útok se vyměnil, Za bratry a nahradil je Hudáček Daňo, co placas o 88 která pod Varadou hrála stejně jako pod Motakem převážně 13 útočník a přesilovka, Kurovský ta samá pozice ve 4 lajně. Zas plácáš nesmysly. Ještě sám sobě lajkujes příspěvky, ty si jinde. 🤦😁