Zdarec. Tak jsem se včera v noci dokodrcal z toho Hradce, a už bych se tam nechtěl moc vracet do té jejich haly. Do města kdykoliv, to je hezké. K hokeji jen tolik, totálně jsme zaspali prvních 10 minut, tak nějak jsme se tam motali, padali, a zřejmě kluci byli ještě někde u Olomouce. Přitom se dalo čekat, že na nás Hradec doma na začátku vlítne. A pak už nám nic nešlo, když hráli ten náš "buzerantský" hokej.
V pátek je třeba se vrátit k systému, který jsme praktikovali v sérii se Spartou a Pardubicemi. Každopádně kluci už toho mají celkem plné kecky, tak doufám, že vydolují všechny zbytky sil a půjdou na krev. Nesmíme zapomenout, že Hradec přešel přes Liberec a Vítkovice, hrají hodně dobrý, houževnatý hokej a zkušenosti s vypjatými sériemi mají taky. Ať už to dopadne jakkoliv, přiznám se, že jsem před Spartou ani nečekal, že bychom se letos mohli dostat do finále, takže už teď jsou naši kluci pro mě borci, kam to až dotáhli. Ale samozřejmě, jsme blízko nejvyšší mety, tak proč ji neurvat. Tak v pátek všichni na plac a užít si ten poslední zápas, minimálně tedy doma.