Spaleny Cacho a Walega zatim marni. Cedzo, Sykora a Haas mnohem lepsi. Panik slusne na pana, ale pockame az to bude o neco rychlejsi.
mrkev Čacho tam měl nějaké světlé momenty ale Walega total mimo
Elmo uvidíme jak si to sedne,ale na centru můžeme mít problém,i Moták si to uvědomuje....
Elmo je brzo hodnotit,ale jak sem už tu psal,pokud chtěli mít opět poláka v sestavě měli vzít toho Zygmunda z Litvínova.
A jeden poznatek ve Švančarovi nám roste kvalitní jednička .
dave77 Uvidíme co Sikora. Vypadá fakt šikovně , nebojí se . Proč by nemohl v 17 hrát v základu .
dave77 takova hypotetucka otakza, napadlo te, ze ho chteli, ale on nechtel?
mrkev a proč by sem nechtěl?Vždyť jsme přece špičová organizace🙂Podle mě,zájem o něho ani nebyl....
Ano taky jsem to včera viděl že Walega není posila, ale je to první přípravný zápas, uvidíme co dále. Na druhou stranu bych hodně vyzdvihnul Oskara Hasse a brankáře Švancaru ale nikde nemůžu najít počet střel co na něj šlo.
Esko Oskar taky vynikající . Švanciho vidím jako budoucí oporu áčka.
Elmo
To jen kdyby to někdo přehlédl.
Elmo nemám s tim problém,pokud na to má a zatím se jeví slibně tak ať klidně hraje za Áčko👍
Už se vyhazují hráči po 1. přípravném zápase? Děláme pokroky 🤣
APW nikdo nikoho nevyhazuje🙂
dave77 No tak zrovna ty tu píšeš, že jsme měli místo Walegy vzít Zygmunta 🤡 A člověk čekal, že když už jsou pryč Erik a Aron, dáš na chvíli pokoj 😁
APW no bože tak sem napsal sůj názor,ale dávám samozřejmě Walegovi ještě čas🙂
dave77 Přesně potřebuje čas , Aron si taky zvykal ve FM
dave77 Tak udělejme deal, že začneš vyhazovat hráče až po Vánocích. Pojď do sebe 😁
APW Hlavně ať nejsou na Alze letní vánoce.😂
Rys-z-Ard Snad budoucí jednička v Třinci.
Rys-z-Ard Viděl jsem naživo . Ale rád se na to podívám ještě několikrát.
Rys-z-Ard šáhl si pro ten puk pěkně. Taky doufám že ho uvidíme v Třinci.