APW souhlasím... chodím na CHL od prvního ročníku co jsme se tam dostali a musím s lítostí konstatovat, že se nato poslední roky nedá dívat... od sezóny kdy jsme vybojovali semifinále je to děs a hrůza a mrzí mě, že se nato každý rok vykašlou... máme x titulů v řadě, ale na mezinárodní úrovni nejsme schopni moc týmů porazit...
Druhá věc co mě zaráží je to, jak to mají u prdele i fandové. Možná jsem divný já, ale tyhle zápasy považuju za super, protože takové týmy člověk jen tak neuvidí a je to úplně něco jiného, než když přijede někdo od nás nebo ze slovenské ligy. Teď už se ta návštěvnost pomalu zvedá (což je paradox, když tehdy staly lístky na z¡kladní z¡pasy tak 50 korun a teď už to zvedli na 200 - nedejbožr abychom postoupili dál), nicméně není to moc let zpátky kdy návštěvnost byla tristní a až kdxž jsme teda jako postoupili ze skupky tak to začlo lidi zajímat a na semifinále bylo najednou plno, protože si tam našli cestu i lidi, pro nkteré je hokej pomalu sprosté slovo... takže tak😂
Jooo a abych nezapomněl... jestli ty přesilovky budou v sezóně hrát tak jako teď celý měsíc, tak se máme na co těšit😀