standa66 no zatím to ani na ten 1 bod nevypada.
Pánik dneska hraje?
dave77 na ledě ho nebylo vidět ani v Plzni, asi dlouhodobě mimo :-)
Smith sedí z výkonnostních důvodů, nebo je zraněný? Vím, že se to tu zmiňovalo, ale nevím, jestli to není JPP
hroudek ℹ Obránce Adam Smith se musel z vážných rodinných důvodů vrátit domů, k týmu se znovu připojí v průběhu příštího týdne.
#TRIvSPA | #TELH
Gumitek zatím se mu vůbec nechce hrát a obětovat se pro tým.....
Gumitek jooo vyhodit ho....
Hansen1 hlavně žes mi dal mínus za přesný výsledek zápasu.
El_Draque Díky. Aby to nebyl "urychlený návrat domů" jako v případě Cama Barkera. Ten se taky údajně vracel do Kanady kvůli rodině, ale obratem podepsal ve Francii, protože měl kondici jako hráč z krajského přeboru.
Už jste vyhodili dost hráčů a to je po 1 tř. 2 zápasu v sezoně.... asi rekord tady 😂😂
5 min. se salta rozkoukavala a od té doby se hraje stejně jak v prvnim zapase na jednu kisňu
Mazi super v 5 na 3 bůh...
Goool vožuch☝️
2 třetina z naší strany veliké zlepšení. Mazi podržel. Nedomlel super v oslabení.
hroudek To myslíš vážně, cos napsal?
Rád bych ti připomněl, že Smith přišel už v loňské sezóně a odehrál skvěle Play-off. To srovnání je totálně mimo 😁
Smith je z rodinných důvodu za mořem. Masce vrátit v příštím týdnu.
APW Toto jsem vůbec nechtěl naznačit, jen mě napadlo to srovnání. Ale je fakt, že to tak mohlo vyznít. Já mám Smitha docela rad:-) Jen sem si vzpomněl na dalšího Kanaďana, kterej se vracel nečekaně domů před sezonou.
hroudek Ok. Protože už jsem chtěl startovat 😁
Voženílek hodně nepříjemný před bránou... super hráč 👍
APW Voženílek dnes jasně potvrdil co jsem psal má být centr první lajna. Jinak remíza je spravedlivá a hokej výborný
Dobry zapas. Bavil. Panik se musi trochu probudit, nebo spis srovnat a bude to ok. Nesty s Romanem a Hrehem, zajimavy, ale vymenil bych jednoho za Cacha, tam nemo kdo davat goly :-)