mrfederer pro dnešek pozdě Dube....
Tak opravdu, ty poslední dva goly jdou za Mazim... hlavně ten pátý
Tak to těm zoufalcům v hledišti přejme. Aspoň pár minut radosti v jejich ubohých životech. Ráno se vrátí do své posrané reality a výhra nad Třincem to nezmění. A oni to vědí. Teď budou dvě tři hodiny mistry světa. My jedeme dál,tahle prohra sice nasere,ale nic zásadního se nestalo. Třinec!
Standis Nemáš pravdu.V tabulce jsme dohnali ivana na body takže se dost mění.😉
Hansen1 Neboj,monitoruju to tady.A co říct na tvojí otázku?Bylo mi 55,mám dvě vnoučata takže ze skromnosti mě vlastní se za kokota považovat nemůžu.Ale svět je plnej kokotů co mě ta kokota považovat můžou,ale s tím já nic nehodlám dělat bo to sou kokoti. Ale ono s námi prohrát není ostuda.Bobři taky padli...
Cheban V momentální vaší formě si jsem jist že bod by měl být jistotou... A vím jak jsi starý cyp neboj... 😉
Cheban Jste s formou úplně v prdeli, S Třincem jsou to moc vzácné body. Chytli jste se? Jestli ne tak obujte Straku do bruslí, jinak hrejte kuličky. Můjí favoriti na goly Holešinsky nebo Lev jsou jen pajduláci v tápajícím se týmu. Už dávat nebudu bo .... proto. 😜
Pánik nakonec ať ty goly radši nedává, on když zavěsí tak je s toho vždycky 0 bodů😄
Hansen1 Ale já se na tebe nezlobím.Ty máš názor jako já.Ohodnotil jsem tehdá klobny v Litvajzu tak jako vaše velikánský vošouchy ve vaší starý plechárně.Až na tu cestu zpátky vlakem.Byl jsem poněkud unavený.
Spaleny kdys je nechal mamrat tak to dopadlo jinak, prohra jde za tebou 😂
standa66 🤫🤫🤫🤫
Pánové,tak jsme vás ZASE PORAZILI.No a?Ste tam kde ste...
Oni se dneska IQ Plzeň předvedli i na fotbale v ČB .
Elmo Ehm,ČB hráli v Plzni 🤔
Elmo Je známá věc že fans Plzně se chovají jako prasata ostuda ligy nejhorší v extralize
Sancho90 Ale jenom na tribuně . Jinak jsou podelani až za ušima to už hrdinové nejsou .
Včera dobrej match, mělo to úplně vše, jen škoda těch inkasovaných golů.
Ke včerejšímu zápasu ... koukám na sestřih a ... no prostě Mazanec je moc rychle dole. Skoro mi přišlo, že ti hráčí to věděli a všechny ty góly (krom prvního) šly vlastně pod víko ... a nebo jim to tam prostě jen napadalo. Škoda, byl by to krásný obrat :-) každopádně jsme je na konci mačkali jako citrón. Víme že máme sílu ty zápasy otáčet. Bude to dobré :-) ... jen teda pochopitelně velká škoda Daňa s Hudáčkam , ti nám fakt moc chybí
Ja jsem zvedav na Ujcika, co vymysli s Mertlem, to bylo za me totalne za hranou a jestli davali 2 zapasy za to, ze se nevyhli sudimu, tak Mertl za vcerejsek minimalne 10 zapasu a pulku platu na charitu
Ať se nikdo na mě nezlobí, ale máme zraněné 2 hráče a sotva lepíme sestavu, asi bude třeba rozšířit kádr.