Hansen1 Vidím že tvý spolusedící přátele dokážou jen klikat..... 🤣
Hansen1 odpověz, nebo si nestojiš za tím co tu píšeš?
Fredy Já jsem ti odpověděl kdo mi tady ZATÍM vadí. Když ty neumíš pochopit psané slovo tak je tvůj boj. Měl by si si lehnout.... už máš evidentně dost. 😉
Hansen1 ztrapnil ses jako vždy, neumíš ani odpovědět, pokud si nestojis za tím cos napsal tak už prosím nic nepiš.
Fredy přečti si to zítra, dneska už na to nevidíš.... nechápeš normální text a to ti nepomůžu. 😝
mrfederer Uklízí se až po zápase a ty brusle byly určitě v nejlepším pořádku ale tížil je ten salátek z vánoc a přitažlivost zemská dělá své.... 🤣 kolik let už máme problém kolem vánoc? 🧐
Hansen1 ono každý si to přečte a udělá si obrázek o tvých neodpovědích.
Fredy ono těm slabším pomůže si to přečist několikrát.... Tak zační. 😉
Zdeněk Moták (Oceláři Třinec): výborná úroveň utkání, nebyla to žádná vánoční selánka, ale kvalitní extraligový hokej, který musel bavit diváky až do posledních vteřin. Hmmmm? Asi všichni v republice sledovali jiné utkání.
Omlouvám se kde jsou ti chytří že prohrajeme
Elmo Zkus mi prosím napsat jména těch co psali že prohrajeme, nějak jsem to pročítal a nic jsem podobného nečetl. K včerejšku. 3 body za ten výkon mají cenu zlata. Momentálně se nám nedaří na všech postech, koukat se na to nejde. Je otázka, zda to je klasika Třince o vánocích kdy body rozdáváme několik sezón po sobě, nebo je to formou.
Motak: Řekli jsme si, že musíme naši hru ještě více zjednodušit a bojovat více, než doposud. Hráči to plnili
Tak nevim ktere hrace mel na mysli s temi zadovkami na slepo 🤣🤣🤣 asi mi O2 poustela jiny stream s komentarem od Steblika 😆
mrfederer Tak pravda je, že oproti posledním utkáním se snažili více střílet. Ale stejně to nakonec spadne do té jejich tiki-taky a milionu přihrávek a hlavně máme spoustu střel úplně mimo. Takže střílet více a přesněji a úspěch bude zaručen
mrfederer Zdenda byl dnes asi na nějakém speciálním vánočním cukrovím. No v sobotu beru ženu a děti, doufám že tímto zlomíme ty špatné zapasy a půjdou výkony zase nahoru.
Hoši četli jste ty sračky co napsali někteří asi fans na fb ?
Tak jak to vidite dneska? 😀 budeme víc střílet a tlačit se do brány🤭?
Mira mam trochu obavy, Hradec nam moc nesedi, navic ted maji taky krizi a potrebuji se chytit. No uvidime, jak to treneri zamotaji... Kazdopadne dnes poprve v sezone na hokeji nebudu, tak jsem zvedav, jestli to pomuze nebo naopak 😛
Mira nebude
Dnes bez Adámka, Nedomlel v 2. obraně 😱
No tak snad to trenérum Richard v obraně ukáže dnes....