Avenged15 Šňůra se přetrhla.
Hrajem na 3. utoky no a Hrna je opravdu místo Bučka
Faul na Růžu nic jako?😀
To snad ne
tvl.... hnus
hotovo 😃
Zatím to je strašná bída. Moták vůbec neví co má dělat.
rozhodčí humus na konci....
Horák to udělal zkušeně
Zářez. Sparta už asi sype.
Před zápasem jsem psal o rozhodčích a potvrdilo se. Hajzli Šindler, Hejduk
To byl faul na Ružu... 😠
Měli jsme 60.minut na to vstřelit gol, težko se ted vymlouvat na rozhodčí. Takové zapasy hold jsou, jedeme dal.
Avenged15 přesně. Prostě bez gólů se vyhrát nedá 🙃
3 na 1 ....
Jsem to pustil přesně ve chvíli co jsme inkasovali. 🤦♂️ Co dělal Hrna na beku?
dablazek Nojo vid on vlastně nehral ani Dravecký dneska 😃 Sakra nějak se nám to rozpadá
Copak by byl gol Sparty kdyby uznal faul na Růžu? Nájezd by nemusel proměnit ale udělali chybu zebry. Škoda že nejde dát VAR 🧐
Bez gólů se body uhrát nedají. 4 zapas, co jsme předvedli bezradný výkon směrem dopředu. Erik si při tom gólů nechal nadzvednout hokejku, jak nějaký junior. K rozhodčím to nemá smysl komentovat.
Ales_36 Úplně stejně jako Sparta že jo.... stejný výkon jen chyba zeber rozhodla. Nic jedem dál 😉
Hrát zápas na 0:0 se nevyplatí. Když nedáš gól nemůžeš vyhrát. Hrajeme už ten Olomoucký styl z minulých let, na výsledky 0:0. Zaden ofenzivní styl tu nevidím. Postavit Hrnu o kterém všichni ví že v 5na5 je marný místo kluka který dře jak kůň je úlet.
Gumitek Vždyť to bylo nahoru dolu jaké bránění remizy.... to snad ne 🤨
Gumitek Jo, taky mi to chvílemi připadalo takové upachtěné, jak kdyby hrála Olomouc, ten jejich styl
No škoda, ve 3. jsme na to měli. Trochu smolná prohra, necelé dvě minuty před koncem dostat góla.