APW na druhou stranu Sparte taky chybelo hodne hracu. JEnze ti maj evidentne kam sahnout.
mrkev No dneska rupla doma s Varami 🙂
APW to sice jo, ale nekolik x predchozich zapasu sbiraly body slusne.
Tvl to je hemzu tady zase.... Podívejte kdo dnes všechno hraje. Jim tam padlo všechno... ještě 2 třetiny, snad to mladí rozjedou. 😉
Jinak teď bylo krásné vidět, jak Růža po buly několikrát seknul do Pánika 😁
mrkev a tak ja neplasim, psal jsem ze marodka si taky vzala sve, jsem spis nasrany,dneska jsem veril ze jim to nedame zadarmo
Kajl to ja taky. Pro mne jsou zapasy s pcema takove cimrmanovkse.. Faze ocekavani je vystridana fazi zaklamani.
Prvnich 10 minut katastrofa. Poslednich 10 jsme mohli dat vklidu 2 goly. Skoda neni to porad jeste strasne.
mrkev To my v oslabené sestavě taky 🙂 V klidu, dneska se s body stejně nepočítalo.
Jak tak koukam na toho Cacha, tak tywoe, proc ho nehodi ted vys? :-(
mrkev souhlas. Jako jestli Cacho zdrhne po sezone, tak budu fakt nasrany 😡😡😡
Tak je problem ze ani jedna lajna s mladyma se neudrzi na puku v utocnem pasmu.
Ale borci bojujou a to je ono....kolik mame vekovy prumer v tomhle zapase, o 10 let nizsi nez pice?
to není o sestavě, z Pardubicema sehrávají vyrovnané zápasy kdejací šašci ze spodu tabulky, a nás už druhý zápas vyloženě sesměšnují, doufám že zapnem a prohrajeme ze vztyčenou hlavou
a ještě nám dá gola Pánik a mě totálně jebne😄
Dneska hlavně měl chytat Mazanec. Nevím, co to Kameš vymýšlí…
Kluci ještě 2 třetiny.... Pičujte až po zápase. Tato sestava se vyrovná s posledními 5 týmy tak v klidu mamroci. 😉
Hansen1 pacient uz by mel zabrat, bo zas krom osekavani je neviditelny, asi uspokojeni z patku 🤨
mrfederer z toho mám strach už od 10 kola. Synek má na 2 lajnu a on se musí spokojit min času na ledě ve 4 lajně.
mrfederer Proč by měl odcházet minuly zapas 4 nejvytíženější, dnes úplně nejvíc v první třetině na ledě.
Když jsme tam poslali Panika jako trojského koně, tak mi začíná čím dál tím víc připadat že ten Polášek je zas u nás sabotér že Sparty. Nejde říct že by hrál vyloženě zle, ale on se vždy tak cypatě k těm gólům přimotá. Ale to ostatně provozoval i v Praze...
Ales_36 Přesně tak. Nikam nepůjde.
Ales_36 Že na to reaguješ 😃
Ales_36 proč to nezkusit v první lajně.... je to bojovník, stačí mu dát šanci. 😉
Ales_36 protoze uz minimalne 4 zapasy mel hrat v druhe lajne, jak tu zminil kritik. Jinak slozeni Cinel, Havran a Siky mi vubec nedava smysl, 3 centri v lajne