Gooool
czesio Je to jen základní část. Jen ať hrají a vidí,že jestli chtějí uspět musí makat 2x více, aby se těmto hráčům vyrovnali.
Ales_36 ano ať hrají, ale ne v počtu 4ks, můžeš zapracovat jednoho nebo dva, ale ne 4!!! Siki na to má, ale zbytek sory ne. Mladí musí mít kvalitu a tu má jen siki.
Ales_36 jo je dobře že šanci dostáli... Ale když prohráváme tak je to zase špatně.... Neskutečně se tady obrací názory jedinců. 😂
Tak a teď zapnout Kometa mód a ve 3 třetině vyrovnat
Pauza, tak můžeme spekulovat.
Útoky na PO za mně:
Růžička-Helewka-Voženílek, Daňo-Hudáček-Cienciala, Nestrašil-Roman-Hrehorčák, Kurovský-Vrána-Čacho.
APW může být 👍
APW Růžička - Činel - Vožuch Nesty - Hudáček - Daňo Kurovský - Roman - Helewka Hrehorčák - Vrána - Čacho
Ales_36 Helewku brali jako posilu na centra. Max. bych ho v té moji sestavě prohodil s Nestym a Roman v 3. na křídlo. Za předpokladu, že nebude taková posila, jak se čeká.
Nesty v prvni lajne ozil nechal bych ho tam. Naopak by se mi líbila lajna Dano-Cacho-Cinel, mladi kluci v nejlepsich letech. Helewka nevim kam ho zaradit, jeste jsem ho nevidel, mozna s Hudym a Kurym by mohl byt zajimave trio. A Vrana muze betonovat s Romanem a Hrehem.
APW Jo ale Činel to změnil a přišli 2 centři
Jinak snad tam Mrtku pošlou aspoň na 1 střídání.
Ales_36 Centrů na papíře máme teď celkem dost. Někteří budou muset na křídlo, ale Helewka to myslím nebude.
mrfederer dostávají šanci i v těch situacích kde by normálně nebyli ale dostávají šanci. Tak opakují dejte se dohromady.... A nepičujte jak se vám hodí. 😉
Ja doufám že Helewka bude novej Marci
Helenka je typově brány sem jako náhrada za Marcinka. Takže 1 nebo 2 lajna.
Zohorna je chuj
Ty naše přesilovky jsou taky zajímavé. Buď promění 3 za zápas a nebo se na žádnou nedá dívat
A Čacho bude mít taky stopku.
APW podle mě neudělal nic....☹️
APW To samé udělal Sedlák ve druhé třetině Nedomlelovi
Zohovna