Presne tak, to jsem taky mel na mysli. Uz jsem to tu vcera napsal nekolikrat, ze jsem strasne rad za to, ze mladi hrajou (jen jiste individuum to necte, nebo chape trosku jinak) , ale dat Haase na presilovku 5/3 byl totalni nesmysl. Ten kluk mel potencial a tak 2 roky zpet se mi hodne libi, ale loni, ani letos ve FM nehraje nic moc. Z mladych pro mne Siki - to je diamant, ktery treba brousit, Holinka se taky jevi velmi dobre. Walega nic moc, ale aspon se snazil hrat tvrde a doterne. Jinak tu nekdo psal neco na Polaska - za me je nejslabsi v obrane Majo, i ten myslim prvni gol vcera, proste je slaby pred brankou, nedurazny, casto zmatkuje. U Polaska mi ale chybi na jeho postavu a vzezreni vetsi agrese, potrebujeme i na PO aspon jednoho zleho muze, ktery bude chranit nase hvezdy a legendy nebo i mladochy. Vcera Sikiho taky sejmul hovado Zohorna mimo hru a takovych incidentu tam bylo spoustu nepotrestanych (nemyslim rozhodci, ale nase starsi a silnejsi hrace).
Zkojek dobre napsano 👍, v podstate s tebou souhlasim, jen tu CT bych tak mizerne nevidel, bylo toho ted hodne udalosti a i oni reporteri jsou dychtivi po dalsich senzacich. Na O2 je to daleko horsi a kdyz se do toho dostane Koreis, tak je to nekoukatelne.