Děda Dravec... 👍
Vykon takovy polovicni oproti zapasu s kometou. Ale hlavne ze vyhravame. Helewka se mi dneska hodne libi. Skoda ze mu nevysla ta akce jak jel sam mezi 2 obranci Plzne ale gol super,presne proto jsme ho brali pred brankou.👍
Ani v 2 třetině žádná změna. Hokej bez náboje. Těžká nuda.
czesio není nic jednoduššího než to vypnout...a nebo odejít.
Tak Ruza jeste marnejsi nez v prvni tretine, namazat 3x za jedno stridani je taky umeni. Tak snad to mamrani zabere, bo je zraly na pruplesk nebo FM 😎
Mně přijde, že je dneska hodně nekvalitní led. Úplně všem, na obou stranách, strašně odskakuje puk od hokejek.
APW Je tam jako asistence.
Tak na to jsem zvědav.
APW prijde mi ze to bylo uvnitr branky, ale nejsem si jisty jestli prekrocil celym objemem brankovou caru. par milimetru mozna chybelo.
tak toto neuzná
mrkev tak brd, bylo to za brankovou. ale spis to slo pres tycku :-D
Těžké na rozhodnutí... 🤔
Asi dobré rozhodnutí...
Tak to chyběl snad milimetr.
APW to je blbost, za brankovou carou byl celym objemem 100% . jedine co, zeby se tam dostal v miste kde by byla tycka.
mrkev No nevím. Ukazovali to pak ještě jednou a jistý si fakt nejsem. A oficiální zdůvodnění si slyšel 🙂
mrkev se mu to odrazilo od prdele ale mimo tyče a nebo přímo kde byla tyč... rozhodnutí OK
mrfederer
APW
jojo
Ukazovali na kostce a jednoznacne byl celym objemem za i s rezervou
mrfederer za čarou ale tyče jsou blíže než končí pasmo pro golmana. Podle mě.
mrkev Tak ano podle toho měl asi platit.
Hansen1 souhlasim, ze to nemel byt gol, ale nesouhlasil se zduvodnenim, ze puk nepresel brankovou caru :-D