Elmo naprostý souhlas
Mně to připomíná Stiga hokej. Naši přejedou modrou a automaticky zahnou k mantinelu, odkud teprve vystřelí
Šancí máme plnou prdel ale prostě nám to tam nepadne dneska.... 😒
Takže podle předpokladů nic nezměnil a nic nevymyslel. Kluci si to budou muset jako i loni už do konce sezony koucovat sami.
Opět Polášek na ledě jak namalovaný.
Elmo tam Smithovi drzeli hokejku 2x pred tim golem. Z toho to vzniklo. Každopádně dneska zase hotovo kua 🤦♂️
3:0 pro dnešek konec. Bojím se co bude ve středu.
Neni nahoda ze Litec, Pardubky a Spartu jsme letos neporazili, popravde nevim cim Spartu dneska prehrat, maj nas naprosto prectene. 3 misto je letos maximum v zc.
s touto obranou jít do PO to opravdu neee😄
Mira Jo to je klasika na Spartě že se fouká pro ně .
Spartan tam Smithovi drží hokejku před tím 3. gólem a rozhodčí na to čumí.
Napadla mě hříšná věc. Venca něco málo ustoupí a trojice Venca Orsagh Kratoška by mohla fungovat . Moták do FM .
Elmo Venca bude volny az se doresi ukonceni smlouvy v pcich. Pokud to pujde k soudu, tak to nejakou dobu potrva.
letos se nám prostě posily absolutně nepovedly a jediný kdo jakž takž vypadá je z nepochopitelných důvodu dušeny ve 4 lajně
TomTom je to zajimavy, pred sezonou vsichni rikali, ze sme oslabili, coz mi prislo ujete. Ale myslim, ze i loni sme s horni trojou dostavali dycky nalozeno. Kazdopadne frustracni kompozice to porad je slusna.
konečně 😉
Hrajeme uplne stejny hokej jako v patek s tim rozdilem, ze proti sparte, ktera vice chce. Ve stredu jasne body pro kladno
a zase začneme chodit před branku až už je po zápase
mrkev To mi je jasné. Taky mi je jasné že tuto sezónu změna nebude .
Každopádně po sezoně je třeba na trenérském postu změna. Motak za 2 roky mužstvu nic nedal. Hrajeme a težime pořád z toho co tu zanechal VV.
Kritik to by jsme ale nesmeli zrobit titul, bo jinak bude trenerska dvojka nesmrtelna. Ale umel bych si predtavit Holane nebo Augustu, bo VV je nerealne.