Kovar asi chtel pomoct svemu byvalemu klubu.😅
Dymovnice v kotli
Kritik pyro neni zlocin 🤪🤗😆😆😆
mrfederer Borci tam přišli s kyblem vody 😅 ale nepoužili
mrfederer to jo, neda se poslouchat. Ani mi nevadi co mele....ale neskutecne neprijemny projev. Zlaty Stebel. A zlata ficura o2 ze se to da vsecko vypnout. Me ty kecy totiz vlastne vubec nezajimaji. Hokeje jsem videk tolik v zivote, ze k nemu komentar opravdu nepotrebuji.
Tak jsem doma ze skanzenu, samozrejme spokojeny, demolice Vitek a dehinestaci kinder kotle modrych 👏
Zapas super, ja si to uzil, pauzu muzem v poklidu potrenovat. Tesim se zitra do prace na nasrane kolegy😄
Tak po dnešku jsme v podstatě jistě na 3 místě a máme 8 zápasů na to vyladit formu na play off. Ideální stav pro repre pauzu. Takže teď zasloužený odpočinek a pak poctivě potrénovat na závěr sezóny.
Ales_36 No a držet palce Vožuchovi a Růžovi v repre..... hlavně se nezranit. 👍
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/442924/vitkovice-kousou-krivdu-pichnul-jsem-do-puku-rika-trinecky-nestrasil.html
Sancho90 Uplakanci .
Sancho90 Jj, Vítkovice prohrály kvůli této jedné situaci. Vůbec ne proto, že od poloviny první třetiny se hrálo na jednu (jejich) bránu.
Elmo Přesně to byl regulerní gól
Že dal dneska Roman dva kousky a Hreho jeden považuji za takový malý zázrak. Kolikrát už jeli sami na bránu a v tu chvíli jsem se ani nevzrušoval. Vždycky na komoru nebo vedle. No a dneska… paráda. Mohli by se tím odspuntovat. Mám radost za dnešek 👍
Tak zítra první dva útoky jasné:
Voženílek - Nestrašil - Růžička Daňo - Hudáček - Kurovský.
Zbytek záleží, jestli nastoupí Roman a Čacho.
APW Co Činel , máš nějaké info ?
Elmo Činel podle te včerejší seance nevypadá, že by měl hrát
dablazek Díky 😉
Konečně dneska zas extraliga.
Konečně dneska HCO..... Extraliga jede už od pondělí. 😉
Hansen1 mysliš Kladno? to do extraligy nepatří :-)